Innovatie Livecast: Grip op jouw innovatieproces

Leer over de 4 fases van succesvolle digitale innovatie en meld je aan voor de Innovatie Livecast op woensdag 31 maart. 

Innovatie Livecast

We nodigen je graag uit om op woensdag 31 maart om 11:00 uur aan te schuiven tijdens onze innovatie livecast. Tijdens dit digitale event neemt Floris Nijdam (Lead Service Designer bij INFO) je mee in de verschillende fases van digitale innovatie. Aansluitend gaan we aan tafel met GROWx en Just Eat Takeaway. We vragen Ard van de Kreeke (CEO bij GROWx) hoe hij zijn vertical farm in de Prove fase valideerde, genoeg tractie liet maken en hoe hij zijn startup nu voorbereidt op de Scale fase. Tim Scheerboom (Director Retention Marketing bij Just Eat Takeaway) vertelt hoe Takeaway.com hun loyalty platform na een succesvolle pilot liet doorontwikkelen en momenteel in verschillende landen uitrolt. Natuurlijk is er alle ruimte om jouw vragen aan hen te stellen.

Het thema van deze livecast is geïnspireerd op ons Innovatie Handboek waarin we de vier fasen van succesvolle digitale innovatie doorlopen. Download het Innovatie Handboek hier.

Dit kun je verwachten:

De livecast is een interactieve digitale sessie waarin we kennis en ervaringen delen en elkaar inspireren om succesvol te innoveren.

  • Verdieping in de vier fases van digitale innovatie: Explore, Prove, Scale en Normalize door Floris Nijdam (INFO)
  • Tips en succesfactoren van Takeaway.com en GROWx in de Prove en Scale fase
  • De mogelijkheid om vragen te stellen over jouw innovatie

Kun je 31 maart niet live meekijken? Meld je dan alsnog aan zodat we je de opname kunnen toesturen.

Tim Scheerboom | INFO
Floris Nijdam | INFO
Cyrille Rentier | INFO
Ard van de Kreeke | INFO

Meld je nu aan