De innovatie studio van de toekomst

By 14 maart 2019Blog

De innovatie studio van de toekomst

Auteur:
Profile image

INFO


Lees meer van: INFO

INFO heeft dat speciale, innovatieve DNA dat perfect aansluit bij wat bedrijven vandaag en morgen nodig hebben in het huidige, digitale tijdperk. Graag vertellen we je over de reis die INFO de afgelopen 25 jaar af heeft gelegd en hoe we het morgen gaan doen.

Een pionier voor business innovatie en digitale oplossingen

Info.nl is opgericht in 1994. Het bureau speelde destijds in op de komst van het internet en was zelfs een van de eerste internetbureaus van Nederland. Samen met de Rabobank pionierde Info.nl op het gebied van internetbankieren. Dat bleek een van de eerste mijlpalen te zijn waar het bureau bij betrokken mocht zijn.

In 2009 werd Info.nl de eerste Facebook-partner van Nederland. In 2012 lanceerde we het Innovation Lab. Dit is een eigen R&D-centrum, dat tot stand kwam in samenwerking met Iskander Smit. Twee jaar geleden ging Connectable van start, waarmee Info.nl een eigen team kreeg dat gespecialiseerd is in Internet of Things-oplossingen. Info.nl organiseert daarnaast ThingsCon, een jaarcongres, diverse kleinere bijeenkomsten, Behaviour Design Meetups en hackathons. Specialisten van Info.nl geven les op de HvA en doen mee aan NodeSchool. Kortom: er is love for the game. Zei Jobs niet ooit: “The only way to do great work, is to love what you do?”

Business innovation studio

Die liefde voor the game zit diep verankerd in kern van het DNA van INFO. Dat DNA is altijd geweest: waarde creëren voor eindgebruikers. Uitstekende producten komen volgens mij voort uit een excellente cultuur en een marktvraag. Mijn collega’s heb ik leren kennen als experts die gecommitteerd zijn om holistische innovatie mogelijk te maken.

Onze professionals uit binnen- en buitenland (er werken hier maar liefst 21 nationaliteiten!) vinden Info.nl een geweldige plek om te werken, omdat ze hier intellectueel uitgedaagd worden om bedrijfsoplossingen te ontwikkelen. Wie zich ooit professional heeft ontwikkeld, weet hoe bevredigend het is om op die manier uitgedaagd te worden. Dat zorgt niet alleen voor trots, maar ook voor loyaliteit.

Hier werken experts samen om innovatie, vision en roadmaps te bedenken, producten- en services te designen en complexe digital oplossingen te realiseren, waarbij de klanten van onze klanten centraal staan en waarde creëert voor hun business. In partnerschap met opdrachtgevers worden klantgerichte oplossingen met maatschappelijke impact mogelijk.

Toekomst

INFO is inmiddels 25 jaar jong, vernieuwend en samen met onze klanten bezig met het vormgeven van de toekomst. Er zijn tal van innovatieve oplossingen ontwikkeld waar mensen met liefde en plezier gebruik van maken. Deze innovaties dragen volgens mij bij aan het welzijn van mensen. De kans is reëel dat je ooit (zonder het door te hebben) een oplossing hebt gebruikt waar Info.nl bij betrokken was. Toen je bijvoorbeeld een OV-fiets gebruikte, met Greenwheels reed, de software van Graydon of Adyen gebruikte of voetbalnieuws las via Voetbal International.

Samen met +80 collega’s werken we voor profit en non-profit organisaties die met holistische innovatie het verschil maken. Dat doen we met business innovatie, product- en service-design en IT-delivery.

Meer weten over onze innovation studio van de toekomst? Meld je aan voor onze podcast!

Gerelateerde conversaties

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.