EMERCE100: Digitaal gaat verder dan alleen technologie

By 26 april 2022Innovatie

EMERCE100: Digitaal gaat verder dan alleen technologie

Met spanning zaten we te wachten op de nieuwe ranking van de EMERCE100. Met grote trots kunnen we vertellen dat we met 5 sterren in de Top 10 staan in de categorie digital agency fullservice groot staan!

 

Klik hier voor een volledig overzicht van de winnaars in elke categorie.

We zijn natuurlijk heel erg blij met deze waardering. Digitale innovatie gaat volgens onze visie veel verder dan alleen technologie. Het gaat ook over mensen, cultuur, processen en een bepaalde mentaliteit. Zo gaan we het liefst langdurige en hechte partnerschappen aan met onze klanten. Dit doen we door te kijken naar wat nu relevant voor ze is, maar ook wat in de toekomst de beste oplossing is. Het is fijn om te weten dat deze aanpak gewaardeerd wordt door onze klanten en de markt.

 

“Het zit in ons DNA om transparant en in vertrouwen te zoeken naar partnerschap. Daardoor ontstaan er gedurende langere tijd mooie dingen. Dat zie je terug in de waarderingscijfers”, aldus oprichter Jann de Waal.

Meaningful Growth Organization

INFO gelooft in de filosofie dat we onze klanten alleen gezamenlijk kunnen helpen. Dat iedereen een bepaalde rol heeft binnen INFO en dat we al die rollen nodig hebben om uiteindelijk de beste service aan onze klanten te verlenen. We gaan daarin nog een stapje verder en zetten INFO neer als Meaningful Growth Organization waarbij we de persoonlijke ontwikkeling van mensen vooropstellen en verantwoordelijkheid zo laag mogelijk in de organisatie beleggen. En INFO is alleen INFO door de mensen die er werken dus we willen daarom iedereen bedanken die voor INFO werkt en ons succes mogelijk maakt!

Over de EMERCE100

De EMERCE100 komt jaarlijks tot stand in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Doel van het onderzoek is om houvast te bieden bij het kiezen van een bureau en natuurlijk een mooie onderscheiding voor het werk van alle bureaus. Beslissers uit de online-industrie beoordelen de verschillende bureaus op basis van hun kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De resultaten worden jaarlijks gepubliceerd in een speciale uitgave van Emerce.

Onze laatste blogs en artikelen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je naam en email achter

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.