INFO adviseert Greener: leverancier van schone energieoplossingen

By 7 december 2020Geen categorie

INFO adviseert Greener: leverancier van schone energieoplossingen

Greener Power Solutions heeft INFO gekozen voor het begeleiden van een adviestraject voor de technische architectuur en strategie voor de verdere ontwikkeling van het Greener digitale platform. Zo blijft Greener toonaangevend in de markt van (tijdelijke) mobiele en schone energievoorzieningen waar de vraag naar CO2-vrije oplossingen in rap tempo toeneemt.

Mobiele mega batterijen

Greener Power Solutions heeft een belangrijke positie in de energietransitie. Door middel van mobiele mega batterijen en slimme aansturingsoftware worden CO2 arme energieoplossingen gerealiseerd die normaal alleen met een dieselaggregaat opgelost konden worden. Greener realiseert met haar batterijen netverzwaringen, tijdelijke stroomaansluitingen, laadpleinen voor elektrische voertuigen en ga zo maar door. Het doel daarbij is een betrouwbare energieoplossing leveren, zonder CO2 uitstoot. Een belangrijk onderdeel van de geleverde dienst is een online platform waar klanten hun hele energiehuishouding kunnen inzien, rapportages kunnen opvragen en data van eerdere projecten kunnen opvragen.

Ondanks de coronacrisis in 2020 heeft Greener de ingezette groei sinds 2018 kunnen doorzetten, en in 2021 ziet Greener haar vloot mobiele mega batterijen groeien naar 43 systemen. Het Greener Energy Management Systeem stuurt lokaal en via het internet alle energie assets op een locatie aan door middel van de modernste machine learning technologie. Op deze manier worden de hoogste CO2-besparingen gerealiseerd en heeft de klant 24/7 toegang tot realtime energiedata.

 

“Greener is een mooi voorbeeld van hoe technologie, data en super relevante dienstverlening een succesformule kunnen zijn. Een nieuw perspectief op een bestaande industrie, een business-kritisch technologieplatform en duurzaamheid zijn elementen waaraan INFO graag helpt doorontwikkelen!” – Cyrille Rentier, Director Business Development bij INFO

 

Wij helpen bedrijven in ‘Emerging Industries’ groeien

INFO heeft veel klanten en projecten in zogenaamde ‘Emerging Industries’. Wij zien een Emerging Industry als een consolidatie van initiatieven die relatief nieuw zijn, vaak gedreven door innovatie en die naar verwachting in de nabije toekomst een aanzienlijk impact zullen hebben. Dergelijke industrieën groeien snel en kunnen uiteindelijk concurrerende traditionele industrieën wegduwen. Smart Mobility, Energietransitie, Fintech en duurzame Agricultuur zijn voorbeelden van emerging industries die traditionele industrieën overhoop halen.

Dit soort bedrijven hebben te maken met veel onzekerheid, moeten alles vanaf een nulpunt uitzoeken en hun product of dienst goed en snel valideren. Met een onderzoekende mentaliteit, de juiste expertise, jarenlange ervaring en agile processen helpt INFO bedrijven in Emerging Industries met hun digitale vraagstukken. Wil je verder praten over de ambities die je hebt in jouw industrie? Neem contact op met Cyrille Rentier.

 


Onze laatste blogs en artikelen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je naam en email achter

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.