INFO genomineerd voor DIA Award met OV-fiets

By 11 juni 2020Geen categorie

INFO genomineerd voor DIA Award met OV-fiets

De nominaties voor de Dutch Interactive Awards (DIA) 2020 zijn vandaag bekend gemaakt. Met trots delen we dat ons werk voor OV-fiets is genomineerd voor een DIA in de categorie Digitale Transformatie! De Dutch Interactive Awards zijn de prijzen voor het allerbeste interactieve werk van Nederlandse bureaus.

De vakprijs voor het beste interactieve werk van Nederlandse bureaus

Bijna honderd bureaus stuurden 268 inzendingen van hun beste digitale werk uit 2019. Uiteindelijk maken 84 nominaties in 15 categorieën kans op een DIA award. De onafhankelijke vakjury van de Dutch Interactive Awards nomineerde ons werk voor OV-fiets in de categorie ‘Digitale Transformatie’. Deze categorie bekroond innovaties die ten dienste van interne bestaande operatie en bedrijfsprocessen staan.

 

Remmert Stipdonk (CEO bij INFO) over de nominatie:

“Ik ben ontzettend trots op het feit dat we genomineerd zijn voor een DIA award in de categorie Digitale Transformatie! OV-fiets laat zien dat je kunt groeien en vernieuwen tegelijk. Met de eindgebruiker als uitgangspunt werken wij samen met NS aan een innovatief platform voor bikesharing dat een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Onze nauwe samenwerking heeft geleid tot een groei naar 5 miljoen ritten in 2019. Met een stevig fundament is NS nu klaar voor een innovatieve toekomst.”

 

Bekijk alle genomineerden op Emerce

 

 

Over de digitale transformatie van OV-fiets

INFO is business innovation partner van OV-fiets en denkt continu mee over hoe NS de beste service aan de reiziger kan bieden. De groei van OV-fiets is de afgelopen jaren exponentieel toegenomen, maar het digitale platform achter de fiets was niet meer toereikend om met dit succes mee te groeien. INFO is samen met NS Stations teruggegaan naar het fundament van hun digitale platform. We hebben er samen voor gezorgd dat het digitale landschap van OV-fiets nu modern, schaalbaar en klaar voor de toekomst is.

 

Awarduitreiking

Op 11 september mogen alle genomineerden hun werk presenteren aan de professionele vakjury van de Dutch Interactive Awards. De vakjury beoordeelt het werk op basis van concept, design en UX, resultaat en optimalisatie waarna in het najaar de winnaars bekend worden gemaakt.

Meer weten over ons werk voor OV-fiets? Bekijk de inzending hier

Whitepaper Downloaden:

Visie op Mobiliteit: Op weg naar 2050

Onze laatste blogs en artikelen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je naam en email achter

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.