Info.nl wordt Business Innovation partner: INFO

By 19 maart 2019Blog

Info.nl wordt Business Innovation partner: INFO

Info.nl groeit en vernieuwt. 25 jaar geleden begonnen we als één van de eerste internetbureaus van Nederland, en nu transformeren we van digital transformation agency naar business innovation partner en gaan we verder onder de naam INFO. Naast Strategy en Delivery, focussen we nu nog meer op Advisory. Hierdoor verplaatst ons advies zich van de werkvloer naar de boardroom en denken we steeds meer mee op strategisch niveau.

Veranderingen in de markt

Remmert Stipdonk, Chief Executive Officer, INFO: “Deze herpositionering is gang gezet door twee aspecten van ons bedrijf: enerzijds is het een logisch onderdeel van de evolutie van INFO, maar anderzijds komt het naar aanleiding van vragen van onze klanten en uit de markt. Onze opdrachtgevers hebben in toenemende mate behoefte aan een allesomvattende oplossing. Ze merken hoe snel de markt zich ontwikkelt, zoeken advies op het gebied van business-evolutie en willen, naast alleen hulp op het gebied van strategy en delivery, een duidelijke innovatievisie en roadmap (advisory). Hierdoor verplaatst ons advies zich van de werkvloer naar de boardroom en denken we mee op strategisch niveau.”

Jouw one-stop-shop voor innovatie

INFO-methodes draaien om Design Thinking en zijn een mix van business-, product- en servicedesign.

Stipdonk: “Het is een enorme stap voorwaarts voor klanten dat we, als business innovation partner, nu drie sterke proposities hebben die elkaar overlappen en zorgen voor business-evolutie door innovatie. Door de jaren heen maakte INFO hiervoor gebruik van twee proposities: strategy en delivery. Daar is nu dus een derde propositie bij gekomen: advisory.”

Deze nieuwe propositie zorgt ervoor dat het strategisch management geholpen wordt met de vormgeving van strategische innovatiedoelstellingen en dat INFO een echte one stop shop voor innovatie is geworden. “Of het nu gaat om business design, product design of het bouwen van prachtige technische oplossingen die het leven van mensen makkelijker, leuker en beter maakt, vanaf vandaag zijn wij dé business innovation partner voor next gen leaders,” besluit Stipdonk.

Onze laatste blogs en artikelen ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je naam en email achter

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.