INFO partner van Feelgoodvuurwerk.nl

By 19 januari 2022Geen categorie

INFO partner van Feelgoodvuurwerk.nl

In de laatste maand van 2021 hebben we samen met partners uit de Amsterdamse creatieve industrie gewerkt aan een super mooi project Feelgoodvuurwerk.nl, virtueel vuurwerk met 100% FEELGOOD garantie, want de opbrengst gaat naar Sheltersuits.

Op Feelgoodvuurwerk.nl kon je Virtueel AR-vuurwerk kopen met namen als Dragon’s Breath, Friendly Fire en Satan’s Fart. Hiermee veranderde je je straat, huis, of huiskamer in een leip AR vuurwerkspektakel. Je had er alleen je mobieltje voor nodig. Het was geen écht vuurwerk. Maar virtueel. Alleen te zien en ‘af te steken’ via je telefoon.

Met een goed gevoel zijn we zo 2022 in geknald! Want de opbrengsten van dit initiatief worden besteed aan het maken van Sheltersuits: wind- en waterdichte slaapzak-jassen om warm te kunnen schuilen als je geen dak boven je hoofd hebt. Er zijn meer dan 2000 pakketten verkocht goed voor 30.847 EUR voor Sheltersuits.

Waarom dit initiatief?

Oudejaarsavond is de enige wereldwijde feestdag die door vrijwel iedereen (alle leeftijden, sociale, culturele en religieuze achtergronden) wordt gevierd. We wilden graag met een goed gevoel het nieuwe jaar in stappen. If you do good, you feel good. Door het vuurwerkverbod kon er dit jaar geen echt vuurwerk verkocht worden. En daarom als alternatief, Feelgood Vuurwerk. Toch vuurwerk, maar dan virtueel. Of beter: augmented reality. Supervet vuurwerkspektakel via je mobiele telefoon. Goed voor mens, dier en milieu. Eigenlijk is Feelgood Vuurwerk de digitale transitie van vuurwerk.

Feelgood Vuurwerk is een initiatief van Better Together Agency, The X Experience en Wink Experiental Agency in samenwerking met Gemeente Amsterdam.

 

Onze laatste blogs en artikelen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je naam en email achter

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.