INFO start partnership met vertical farm start-up GROWx

By 10 augustus 2020Geen categorie

INFO start partnership met vertical farm start-up GROWx

We zijn trots om onze nieuwe samenwerking tussen INFO en start-up GROWx aan te kondigen. INFO zal samenwerken met GROWx om de nieuwe technologie en strategie blue-print en roadmap te ontwikkelen om hun duurzame urban agricultuur business op te schalen.

Eerste commerciële vertical farm in Nederland

GROWx is de eerste commerciële vertical farm in Nederland. Vanuit Amsterdam produceert dit opkomende bedrijf meer dan vijftig soorten kiemgroente voor toprestaurants in Nederland. Hun recept voor succes? Een unieke combinatie van technologie, data en perfect aanpasbare groeiomstandigheden garanderen niet alleen de meest verse kwaliteit, maar ook een duurzamere manier van telen.

 

 

“GROWx is een pionier in de verticale landbouwsector en een koploper in het herdefiniëren van de verse voedselinfrastructuur. Hun expertise en ambitie matchen de trend van het moment: lokaal, zeer duurzaam en datagedreven. We zijn dan ook verheugd om samen te werken met GROWx bij het vormgeven van hun technologie- en strategievisie naar een schaalbare toekomst.”

– Cyrille Rentier, Director Business Development bij INFO

 

Wij helpen bedrijven in ‘Emerging Industries’ groeien

INFO heeft veel klanten en projecten in zogenaamde ‘Emerging Industries’. Wij zien een Emerging Industry als een consolidatie van initiatieven die relatief nieuw zijn, vaak gedreven door innovatie en die naar verwachting in de nabije toekomst een aanzienlijk impact zullen hebben. Dergelijke industrieën groeien snel en kunnen uiteindelijk concurrerende traditionele industrieën wegduwen. Smart Mobility, Energietransitie, Fintech en duurzame Agricultuur zijn voorbeelden van emerging industries die traditionele industrieën overhoop halen.

Dit soort bedrijven hebben te maken met veel onzekerheid, moeten alles vanaf een nulpunt uitzoeken en hun product of dienst goed en snel valideren. Met een onderzoekende mentaliteit, de juiste expertise, jarenlange ervaring en agile processen helpt INFO bedrijven in Emerging Industries met hun digitale vraagstukken. Wil je verder praten over de ambities die je hebt in jouw industrie? Neem contact op met Cyrille Rentier.

 

Onze laatste blogs en artikelen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je naam en email achter

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.