NOC*NSF en INFO werken aan verduurzaming Nederlandse sportwereld

By 24 maart 2021Geen categorie

NOC*NSF en INFO werken aan verduurzaming Nederlandse sportwereld

We zijn zeer verheugd te mogen mededelen dat NOC*NSF en INFO samen een strategisch project zijn gestart om een duurzame sportinfrastructuur binnen de Nederlandse sportwereld te stimuleren.

INFO ontwikkelt in samenwerking met NOC*NSF en haar stakeholders Vereniging Sport en Gemeenten en de Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek een nieuw online platform Kwaliteitszorgsysteem Sportaccommodaties, waarin alle expertise op het gebied van sportaccommodaties te vinden is.

Het platform gaat inhoudelijk alle algemene en sport specifieke informatie bevatten op het gebied van sportaccommodaties en sporten in de openbare ruimte. We leveren graag een positieve bijdrage aan ons dagelijks leven en de wereld en zijn blij dat we hier samen met dé Nederlandse organisatie op sportgebied aan mogen werken.

 

Over INFO

Wij vertalen jouw business uitdaging naar digitale producten met impact, sinds 1994. Samen met ons team bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij duurzame oplossingen waarmee onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Organisaties helpen om te innoveren en zinvolle producten te creëren die een positieve bijdrage leveren aan ons dagelijks leven is wat we het allerliefste doen.

 

Over NOC*NSF

NOC*NSF is een faciliterende organisatie die mede zorg draagt voor een gezond en sterk Nederland. We onderhouden hiervoor volop relaties met andere organisaties waarbij we de belangen van de Nederlandse sport en de sporters steeds voorop laten staan.

Onze laatste blogs en artikelen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je naam en email achter

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.