INFO wint DIA Award met GROWx in de categorie Disrupter

By 9 juni 2021Innovatie

INFO wint DIA Award met GROWx in de categorie Disrupter

Fantastisch nieuws! INFO wint de Dutch Interactive Award (DIA) 2021 met ons werk voor GROWx in de categorie ‘disrupter‘. De Dutch Interactive Awards zijn de prijzen voor het allerbeste online werk van Nederlandse bureaus. 

De vakprijs voor het beste online werk van Nederlandse bureaus

Bijna honderd digitale bureaus stuurden 300 inzendingen van hun beste werk uit 2020. Op 20 mei koos de vakjury van de Dutch Interactive Awards de winnaars. Samen met GROWx mochten wij het goud virtueel ophalen in de categorie disrupter voor ons werk ‘Duurzaam voedsel uit een gerobotiseerde vertical farm’. Bekijk hier alle nominaties en winnaars.

 

De DIA Jury over de case:

” Voor deze winnaar zijn eigenlijk maar weinig woorden nodig. De jury vindt het bijzonder knap wat hier is neergezet: namelijk een zeer complete casus. De IoT-interface levert bergen aan data op die de onderneming heeft gekanteld van een boeren- naar een databedrijf. Met zeer groot potentieel.”

GROWx: Duurzaam voedsel uit een gerobotiseerde vertical farm

De categorie disrupter van de Dutch Interactive Awards is voor game-changers: projecten die een bestaande business door middel van een digitale toepassing volledig anders oplossen en daardoor bestaande spelers buiten spel zetten. De onafhankelijke jury, bestaande uit zwaargewichten uit de Nederlandse online wereld, bekroonde de Plant Manager die INFO voor GROWx ontwikkelde met een gouden DIA award.

Lees de GROWx case hier.

INFO wint DIA met GROWx

Ard van de Kreeke (CEO bij GROWx) over de gewonnen award:

“We zijn ontzettend trots om de DIA award in de categorie voor game-changing projecten binnen te halen. GROWx laat zien dat we met vertical farming wereldwijd een verschil kunnen maken in onze voedselketen. De Plant Manager is de eerste stap in onze langdurige samenwerking met INFO om wereldwijd de meest kostenefficiënte, duurzame en volledig geautomatiseerde vertical farms neer te zetten.”

Over INFO

Wij vertalen jouw business uitdaging naar digitale producten met impact, sinds 1994. Samen met ons team bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij duurzame oplossingen waarmee onze klanten klaar zijn voor de toekomst. Organisaties helpen om te innoveren en zinvolle producten te creëren die een positieve bijdrage leveren aan ons dagelijks leven is wat we het allerliefste doen.

Onze laatste blogs en artikelen ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Laat hieronder je naam en email achter

                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.