Geef jij digitale innovatie de aandacht die het verdient?

Als digital agency zien wij dat het voor veel organisaties niet eenvoudig is om innovatie “op papier” om te zetten in echte innovatie met tastbare digitale oplossingen waarmee je duurzame resultaten behaalt.

Het is bij INFO onze missie om vooruitstrevende bedrijven te helpen met het vertalen van hun business uitdagingen naar schaalbare digitale producten met impact.

In welke fase van digitale innovatie zit jij?

Wij hebben een complete 4-fase aanpak gedefinieerd die je helpt om meer grip te krijgen op je innovatieproces. Bekijk de innovatie checklist om te zien in welke fase jij zit en download het handboek voor tips en praktijkvoorbeelden per fase.

Bekijk de Innovatie Checklist

Download het Innovatie Handboek

  • Een compleet handboek voor de vier fases van digitale innovatie
  • Focuspunten en checklist voor elke fase
  • Best practises van Greenwheels, NS, Growficient en Just Eat Takeaway.com
Senioriteit*
NL: Privacy
Handbook Controlled Innovation by INFO

Wij helpen bedrijven groeien in Emerging Industries

Cases waar we trots op zijn

Growy

“INFO heeft in korte tijd een complexe klus geklaard. We hebben onze samenwerking verlengd voor nog eens drie jaar zodat we nog meer gebruik kunnen maken van hun Agile methode en kennis van IoT en cloud technologie. Door langere tijd commitment te geven aan elkaar, kunnen we optimaliseren en duurzaam innoveren.”

Ard van de Kreeke, CEO bij Growy

Bekijk case
INFO x OV-fiets

“We hebben onze legacy systemen achter ons gelaten en dankzij onze samenwerking staat er een toekomstbestendig platform. Hierop kunnen we samen met INFO verder innoveren zodat we onze reizigers de best mogelijke OV-fiets ervaring kunnen bieden”

Marise Bezema, Manager Services bij NS Stations

Bekijk case
Takeaway Loyalty klant INFO

“Tijdens het ontwikkelen van ons nieuwe loyalty platform heeft INFO bewezen zeer goed om te kunnen gaan met complexe, bedrijfskritische systemen in een snel veranderende organisatie als die van ons. Ze zijn transparant, professioneel en leuk om mee samen te werken; geweldige resultaatgerichte digital partner!”

Tim Scheerboom, Global Director Retention Marketing

Bekijk case

Hulp nodig bij digitale innovatie?

Bij INFO helpen we je bij het definiëren van je roadmap en het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe digitale producten en diensten. Onze agile aanpak zorgt ervoor dat we snel waarde toevoegen met schaalbare en toekomstbestendige digitale oplossingen.

Emerce100 INFO 2021
Patroon stippen

Jouw uitdagingons volgende project

Wat betekent innovatie voor jouw organisatie? We praten graag over jullie uitdagingen en de beste digitale oplossing.

Jann de Waal
Founder

"linkedin

+31 (0)20 530 9154
jann@info.nl

Contact us