INFO groeit naar 5 sterren in Emerce100

We zijn trots dat INFO in 2020 opnieuw bovenaan de Emerce100 ranglijst met de beste agencies van Nederland staat. Met 5 sterren staan we op de tweede positie in de categorie fullservice Digital Agency groot. Een prachtige erkenning waarvoor we onze klanten en ons team willen bedanken!

#2 in Emerce100

De toekenning van 5 sterren in de Emerce100 laat zien dat ons werk voor klanten zoals OV-fiets, Takeaway.com en Graydon, waardevolle en positieve impact heeft. De gedeelde tweede plaats in de Emerce100 is een bekroning op de herpositionering die we in 2019 hebben ingezet en bevestigt dat we een mooie stap voorwaarts hebben gemaakt.

INFO in Emerce100 2020

“No. 2 in de Emerce100 van 2020. Een stijging ten opzichte van vorig jaar en voor ons een bevestiging dat we met onze herpositionering naar business innovation partner de juiste richting hebben ingezet”

Remmert Stipdonk, CEO bij INFO

Patroon stippen
INFO Emerce 100

25 jaar INFO

25 jaar geleden begonnen we als één van de allereerste internetbureaus van Nederland. Afgelopen jaar transformeerde we van digital agency naar business innovation partner en gingen we verder onder de naam INFO. Naast het ontwerpen van digitale producten (strategy) en het bouwen van hoogwaardige maatwerkoplossingen (delivery), focussen we ons nu ook op het helpen definiëren van je innovatievisie en roadmap (advisory). Zo helpen we onze klanten om snel van een business probleem naar tastbare oplossingen en resultaten te komen.

▶ Veel van onze klanten bevinden zich in een snel veranderende industrie. In deze video vertellen we wat dit betekent en hoe we bedrijven in deze emerging industries helpen.

INFO Emerce100

Over het onderzoek

De Emerce100 komt jaarlijks tot stand in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Doel van het onderzoek is om houvast te bieden bij het kiezen van een bureau en natuurlijk een mooie onderscheiding voor het werk van alle bureaus. Beslissers uit de online industrie beoordelen de verschillende bureaus op basis van hun kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De resultaten worden jaarlijks gepubliceerd in een speciale uitgave van Emerce.

Bekijk het onderzoek