Wij maken jouw fleet klaar voor de toekomst

De vraag hoe we Nederland in de toekomst mobiel kunnen houden houdt ons bij INFO altijd bezig. Als digital partner voor klanten als OV-fiets en Greenwheels hebben we veel ervaring in het realiseren van succesvolle digitale oplossingen in mobiliteit. Onze Fleet Sharing oplossing is klaar voor miljoenen ritten en duizenden voertuigen.

De juiste Fleet Sharing oplossing om jouw doelen te bereiken

Wil jij impact maken in de Mobility-as-a-Service (MaaS) markt? En wil jij jouw fleet met voertuigen op een effectieve manier managen en gebruikers een optimale ervaring bieden? Wij helpen je graag met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van een complete digitale oplossing die exact voldoet aan jouw business doelstellingen en de wensen van jouw gebruikers. Zo ben je klaar voor toekomstige groei en niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van jouw klanten.

INFO heeft jarenlange ervaring in het realiseren van Fleet Sharing platforms voor klanten met miljoenen ritten per jaar en een groot aantal assets in eigen beheer. Onze platforms zijn flexibel en zeer gebruiksvriendelijk. Lees hieronder meer over de vier pijlers van onze digitale oplossingen voor MaaS.

INFO Fleet Management

Grip op jouw fleet

Wij ontwikkelen een custom back office die integreert met bestaande systemen. Zo kan je jouw fleet en klanten optimaal beheren en hebben jouw medewerkers grip op zaken zoals onboarding, support, self-service en invoicing.

Optimale klantervaring MaaS

Optimale klantervaring

Door middel van onze human-centered design aanpak brengen we jouw gebruikerswensen in kaart en vertalen die samen met jouw businessdoelstellingen naar de beste apps met de hoogste klanttevredenheid.

INFO MaaS Dashboards

Dashboards & reporting

Wij richten een portaal in met dashboards en custom reports om jouw operatie te voorzien van de juiste data om bij te sturen.

Integrated Fleet Management Soltution

Geïntegreerde oplossing

Natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw back office naadloos integreert met de hardware van jouw assets zoals sensors, een slim slot of scanners.

Patroon stippen
INFO x OV-fiets

“We hebben onze legacy systemen achter ons gelaten en dankzij onze samenwerking staat er een toekomstbestendig platform. Hierop kunnen we samen met INFO verder innoveren zodat we onze reizigers de best mogelijke OV-fiets ervaring kunnen bieden”

Marise Bezema, Manager Services bij NS Stations

Bekijk case
INFO x Greenwheels

“Het gebruikersgemak van onze site en de app bepalen ons succes. Dankzij hun agile manier van werken is INFO een fijne resultaatgerichte partner om mee samen te werken.”

Andrew Berkhout, Directeur bij Greenwheels

Bekijk case
Patroon INFO

Onze visie op MaaS

Mobility-as-a-Service is een veelomvattend onderwerp, niet eenvoudig te overzien of te voorspellen. Om aan de juiste digitale oplossingen te werken vinden we het belangrijk om te begrijpen hoe mobiliteit zich zal ontwikkelen richting 2050. Om die reden besloten we om marktpartijen, de overheid en academici te vragen naar hun toekomstvisie. In dit rapport kijken we samen met het KiM, ANWB, Hely, 9292, Ministerie van IenW, Parkbee, Gemeente Utrecht, De Verkeersonderneming, TU Delft, Lightyear en NS vooruit.

Download rapport
INFO - Fleet Sharing platform

Jouw uitdagingons volgende project?

Ik praat graag met je over jouw uitdaging en onze best practices in de mobility industrie. Neem contact op om een kennismaking in te plannen.

Hoite Polkamp
Business Development Manager

"linkedin
+31 (0)20 530 9100
hoite@info.nl

Neem contact op