Graydon Decision Model officieel gelanceerd

16 September 2016

Hoe zet je bedrijfsinformatie en data om tot inzichten? Dat vraagt om slim service design, korte, snelle sprints en een hechte samenwerking. Met het recentelijk gelanceerde Decision Model voor Graydon slaat het zakenleven een nieuwe weg in.

Uniform en toegankelijk

Het Graydon Decision Model is een online applicatie voor bedrijven die een uniforme, betrouwbare en efficiënte methode willen hebben voor hun klantacceptatiebeleid. Het screent bedrijven op een geautomatiseerde manier in overeenstemming met het bedrijfsbeleid van de klant. De oplossing is de eerste in een reeks van internationale toepassingen die komen gaan en het gevolg van een ambitieuze strategie die het bedrijf heeft ingezet.

Agile product development

Info.nl realiseerde de bouw van het inzicht-gedreven bedrijfsplatform en de oplossingen in samenwerking met Graydon. Een van de kenmerkende elementen van deze samenwerking is de agile werkwijze, waarin we niet alleen via Scrum werken in het projectteam, maar ook de hele organisatie in beweging zetten.

“De ambities van Graydon sluiten perfect aan bij de ambities van Info.nl. Wij hebben het Graydon Decision Model in een hechte samenwerking ontwikkeld, en konden daardoor snel een technisch complexe, maar zeer gebruiksvriendelijke oplossing realiseren. We hebben nu de eerste stap gezet, het Graydon Decision Model is veelbelovend voor nieuwe toekomstige oplossingen”, aldus Remmert Stipdonk, Managing Director bij Info.nl.

Meer weten over dit project?