Duik in de wereld van Voetbal International tijdens DX Days

14 September 2017

Op 3 oktober (DX Day Londen) en 19 oktober (DX Day Berlijn) presenteren wij hoe wij met Magnolia CMS technologie invulling hebben gegeven aan nieuwe business modellen voor het oudste voetbaltijdschrift van Nederland. De DX Day Londen & Berlijn zijn inspiratie- en netwerkevenementen voor IT, marketing en e-commerce experts.

Deep dive in vi.nl

Bij sport en voetbal in het bijzonder komen het laatste nieuws en aankondigingen met de snelheid van het licht. En nog sneller is het al weer oud nieuws. Wat zijn de ingrediënten en eisen voor het bouwen van een high-performance content platform? Hoe overwin je de technische uitdagingen in een snel veranderend medialandschap? Hoe kun je een supersnel contentplatform maken dat als gegoten zit?

Marcel Boer (Agile coach info.nl) en Mathijs Kraai (Product owner Voetbal International) zullen:

  • de technologische mogelijkheden en de contentervaring verbinden zoals die het digitale platform van Voetbal International hebben vormgegeven;
  • de technologie en de agile productontwikkeling bespreken die je, binnen de context van bedrijfsbrede digitale transformatietrajecten, zullen inspireren.

Meld je gratis aan!

Kom op dinsdag 3 oktober (Londen) en donderdag 19 oktober (Berlijn) en een laat je inspireren door de exclusieve behind-the-scenes presentaties van grote en innovatieve digitale ervaringen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus meld je nu aan.

Sinds 2008 is info.nl Certified Benelux partner van Magnolia CMS. Wij hebben inmiddels veel content-rich projecten gerealiseerd met Magnolia CMS, waaronder voor Adyen, Bank of Scotland, EAIE en Voetbal International.

Meer weten?