Wat kan agile product development voor jouw organisatie betekenen?

27 September 2016

Samen met een select gezelschap klanten en geïnteresseerden gaan wij het gesprek aan over agile werken in de dagelijkse praktijk, tijdens de Emerce eDay op 6 oktober.

Mastering the digital shift & how to get there
V&D, USG (o.a. Perry Sport), Imtech: allemaal voorbeelden van organisaties die het niet hebben gered in de snel veranderende wereld. De druk om te innoveren en moderniseren wordt als maar hoger; de klant verwacht steeds betere digitale producten en diensten; de concurrentie is moordend.

Om te overleven in het veranderende speelveld is er durf, flexibiliteit en besluitvaardigheid nodig. Een agile mindset is cruciaal; snel schakelen en durf om te veranderen staan centraal. Multidisciplinaire teams werken autonoom om snel online producten en diensten te kunnen lanceren die waarde creëren.

Wat gaan we doen?

We laten ons inspireren door de manier waarop agile werken een interne mindset-verandering teweegbracht bij de voorlopers. We sparren over de uitdagingen en oplossingen op basis van concrete voorbeelden en leren over de kansen die agile werken biedt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de uitkomsten van de sessie? Neem dan contact op met Elly Doek (zie één alinea verder).

Ook op eDay?

Wij zijn de rest van de dag ook op eDay aanwezig. Wij horen graag van je als je er ook bent, dan drinken we even een kop koffie samen.

De Emerce eDay vindt plaats op 6 oktober 2016 in de Kromhouthal, Amsterdam.

Meer weten over agile development?