Info.nl: No. 2 in de Emerce 100, de lijst der lijsten van digitale bureaus

07 May 2018

Onze 5 sterren van vorig jaar behouden, voor de negende keer een fantastische notering behaald en een tweede plaats in de 2018 Emerce 100 als kers op de taart!

2e plaats in de categorie grote digitale bureaus

Dit jaar hebben we weer keihard voor en met al onze klanten gewerkt om hun complexe digitale vraagstukken te vertalen naar intuïtieve digitale oplossingen. We zijn ook gegroeid, en behoren nu tot de grote full service digitale bureaus van Nederland.

Daarom zijn wij trots. Supertrots op al onze info.nl-ers en klanten dat wij samen deze mooie positie in de Emerce 100 hebben behaald. Bij deze willen wij jullie allemaal enorm bedanken!

Deze score is een bevestiging dat info.nl als strategisch partner onmisbaar is geworden in de digitale ontwikkeling van onze klanten. We zijn als team heel trots op deze erkenning.
Remmert Stipdonk, Managing director info.nl

Emerce 100: de beste bedrijven in e-business

In de Emerce 100 worden jaarlijks de resultaten van een onafhankelijk imago-onderzoek naar de prestaties van dienstverleners in de e-business-en marketingbranche gepubliceerd. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Motivaction. Beslissers op het gebied van e-business, ICT en online marketing geven hun mening op basis van de volgende vier pijlers:

  • kennis/know-how
  • prijs-kwaliteitsverhouding
  • betrouwbaarheid
  • flexibiliteit

De Emerce 100 bestaat allang niet meer uit 100 bedrijven. Dit jaar zijn meer dan 600 bedrijven onderzocht, beoordeeld en vermeld. Benieuwd naar de totale ranking? Bekijk de volledige Emerce100 lijst.

info.nl: No. 2 in de Emerce 100

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Wil je meer weten wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op met Elly Doek of bel 06 3989 9947. We vertellen je graag meer.