Solide en veilige online omgeving, 24/7, 18 jaar non-stop

T-mobile

Info.nl heeft de complete online omgeving voor T-Mobile NL ontworpen, geïmplementeerd en continu beheerd. Een garantie voor stabiele, solide en veilige business operations, 24/7, 18 jaar non-stop.

T-Mobile logo

Wat in 1999 begon met het ontwerp en de ontwikkeling van de state-of-the-art online portal voor Ben mobiel netwerk, heeft zich ontwikkeld tot een solide samenwerking over een periode van 18 jaar. Sinds T-Mobile NL – dat op het moment 4,3 miljoen klanten heeft – Ben heeft overgenomen zijn ze blijven vertrouwen op onze hosting en deskundigheid op het gebied van netwerkbeheer.

Preview of the large desktop version of T-mobile environment

De online motor soepel laten lopen

De grootste uitdaging voor T-Mobile was het beheren en hosten van een bedrijfskritische online omgeving, 24/7, het hele jaar door. Wij zijn van mening dat beheer meer is dan alleen hosting. Het combineert proactieve monitoring, doordacht risicomanagement, vlekkeloze rapportage, geïntegreerde onderhoudsconcepten, bekendheid met de mogelijkheden van de onderliggende hardware en de creativiteit van gecertificeerde engineers. Uiteindelijk is er maar een doel: de online motor soepel draaiend houden.

24/7 service

Stabiel, solide en veilig

Door middel van complexe netwerkintegratie van het T-mobile.nl platform, de mobiele website, winkels, dealer websites en back-office systemen, bood Info.nl een solide oplossing voor het gehele online landschap. Dankzij een hoger aandachtsniveau, volledige toewijding en nauwe samenwerking met de IT-afdeling van T-Mobile, was het team in staat om de informatierijke omgeving te ontwerpen, implementeren en continu te beheren. Wij garandeerden een soepele uitvoering voor zowel de consumenten als zakelijke markt. Momenteel is Info.nl verantwoordelijk voor de beveiliging, systemen, netwerk- en databasemanagement en fungeren we als T-Mobile kennispartner op het gebied van IT-architectuur.

Ons dynamische en jarenlange samenwerkingsverband zou niet mogelijk zijn geweest zonder de uitstekende medewerking van het T-Mobile team.
Dick de Waal, Managed Services Info.nl

Facts

  • Agile
    Voortdurend strategisch advies met betrekking tot de IT-architectuur
  • Long-term relation
    Dedicated Managed Hosting partner sinds 1999
  • Service
    24/7 Service desk bereikbaarheid

Geïnteresseerd? Neem contact op