Wij werken graag met vooruitstrevende klanten

Info.nl ontwikkelt oplossingen voor complexe digitale vraagstukken. En versimpelt ze tot innovatieve, gebruiksvriendelijke online-ervaringen. Zodat het digitale eindproduct intuïtief en behapbaar is voor producent én consument.

Om dat te realiseren, werken we het liefst voor vooruitstrevende bedrijven die actief op zoek zijn om een volgende stap te nemen in hun digitale transformatie.

Wij werken in agile teams

Onze teams bestaan uit mensen die met doordacht design, slimme technologie en met een diepgaande interesse in jouw vakgebied behapbare en intuïtieve digitale producten ontwerpen. Wij combineren de beste methodes in agile productontwerp en -ontwikkeling. Daarbij staat de gebruiker centraal bij elke beslissing, zodat iedereen het snapt en er mee kan werken.

Dat zorgde tot nu toe voor een succesvolle samenwerking met Greenwheels, BVA Auctions, Voetbal International, T-Mobile, NS, Graydon, Adyen en vele anderen.

Design thinking & business value

Wij vinden dat het ontwerp verder gaat dan een mooie buitenkant. De echte waarde van design ligt in het juiste gebruik van design thinking. Een proces waarmee je naar nieuwe, relevante oplossingen werkt die een positieve impact hebben op organisaties, producten of diensten. Design thinking stelt de eindgebruiker centraal. Het begint met dat je je werkelijk inleeft in het probleem van je klant. En begrip krijgt voor de behoeften en motivaties van de mensen die betrokken zijn bij de gehele organisatie: medewerkers, klanten en toeleveranciers.

Info.nl is a professional, innovative, and highly collaborative software partner. We've been working with Info.nl for 2+ years now, making successful business transformation and customer migration happen.
Richard Ates, Director Product Development at Graydon

Leer ons team kennen

Wij zijn een club nieuwsgierige mensen die oplossingen zoekt voor complexe digitale vraagstukken. We hebben strakke designers, slimme strategen, snelle engineers en agile coaches die al deze specialisten aanjagen. Onze teams combineren de beste methodes in agile productontwerp en -ontwikkeling, waarbij de gebruiker centraal staat bij elke beslissing.

  • Info.nl team
  • Info.nl team
  • Info.nl team

Een aantal van onze klanten

Awards en erkenning