Boost klantloyaliteit met Integrated Loyalty-at-Scale

Ben jij op zoek naar een schaalbaar loyaliteitsplatform dat perfect aansluit op jouw business doelstellingen en de wensen van jouw gebruikers?

Een schaalbare en geïntegreerde digitale oplossing voor jouw loyaliteitsprogramma

INFO heeft uitgebreide ervaring in het realiseren van schaalbare loyaliteitsplatforms voor internationale merken die te maken hebben met grote aantallen gebruikers en transacties. Onze platforms zijn flexibel en integreren volledig met bestaande core-systemen zoals jouw CRM en ordermanagementsysteem, databases en intelligence. Volledig werkend binnen je bestaande cloud-infrastructuur met behoud van beheer en DevOps workflows.

Wij helpen je graag met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van een compleet loyaliteitsplatform. Zo is jouw lokale (marketing)team in staat om direct in te spelen op klant- en marktontwikkelingen en kan jij stevig doorgroeien. Lees hieronder meer over de pijlers van onze loyaliteitsplatforms.

1. Platform

Start met het fundament van je loyaliteitsplatform en ontwikkel en innoveer door op de schaalbare en flexibele architectuur. Onafhankelijk van cloud-native onderdelen.

2. Integratie

Door een event-hub, wordt je platform volledig geïntegreerd met jouw bedrijfskritische backend en bedrijfsprocessen. Hierin hebben wij 25 jaar ervaring.

3. Eindgebruiker

Alles draait om de eindgebruiker. Van deal-loyalty naar real-loyalty, op alle touchpoints in de klantreis naar duurzame loyaliteit. Inclusief cloud-services als AI en personalisatie.

4. Eigenaarschap

Jouw platform, jouw data. Gereed voor jouw gebruikersaantallen en schaalbaar op piekmomenten. Custom inzetbaar binnen al je merken. Inclusief borging van kennis en skills door geleidelijke insourcing.

5. Digitale nachtrust

We beheren en onderhouden het platform 24/7 voor je met pro-actieve monitoring. Standaard binnen je huidige AWS of Azure cloud setup, door gecertificeerde DevOps specialisten.

6. Flexibele pricing

De pricing van onze loyaliteitsplatforms is flexibel en is gebaseerd op Agile Product Development. Zonder verborgen kosten, en insource-ready. Volledig afgestemd op jouw business case.

Patroon stippen
Patroon INFO

Kies het juiste loyaliteitsplatform voor jouw business

Investeren in klantloyaliteit zal je geen windeieren leggen. Marktleiders op het gebied van klanttevredenheid groeien ongeveer tweeënhalf keer sneller en na verloop van tijd is het rendement van hun aandeelhouders wel vijf keer hoger dan dat van hun branchegenoten. Als je overweegt om een loyaliteitsplatform te bouwen, dan kun je daarbij kiezen tussen een platform dat enkel op technisch niveau ‘gekoppeld’ is en platformen die compleet geïntegreerd zijn met jouw organisatie en systemen. Beide hebben zo hun voordelen. Er komt veel bij kijken, maar waar moet je nu op letten? Wanneer kies je een Connected vs Integrated loyaliteitsplatform?

Download whitepaper
INFO - Fleet Sharing platform
Takeaway Loyalty klant INFO

“Tijdens het ontwikkelen van ons nieuwe loyaltyplatform heeft INFO bewezen zeer goed om te kunnen gaan met complexe, bedrijfskritische systemen in een snel veranderende organisatie als die van ons. Ze zijn transparant, professioneel en leuk om mee samen te werken; geweldige resultaatgerichte digital partner!”

Tim Scheerboom, Global Director Retention Marketing

Bekijk case
VI Loyalty klant INFO

“INFO heeft alles uit de kast gehaald om ons nieuwe PRO platform precies zo te maken als wij het wilden en ervoor te zorgen dat het uitstekend werkte. Ik ben er zeker van dat wij de komende jaren trouwe en blije klanten zullen blijven.”

Voetbal International

Bekijk case

Jouw uitdagingons volgende project?

Ik deel onze kennis en best practices binnen loyalty graag. Stuur me een berichtje en we maken een afspraak!

Jann de Waal
Founder

"linkedin
+31 (0)20 530 9100
jann@info.nl

Neem contact op