Toekomst van mobiliteit: vooruit door innovatie

De manier waarop wij onszelf verplaatsen is aan het veranderen. Maar welke invloeden drijven deze verandering en hoe gaat mobiliteit er in de toekomst uitzien? Als Business Innovation Partner voor klanten als NS OV-fiets en Greenwheels heeft INFO veel ervaring in het creëren van succesvolle digitale oplossingen voor de mobility industrie.

Download het rapport

Seniority
Privacy

8 trends die de toekomst van mobiliteit beïnvloeden

Technologie maakt multimodaal reizen eenvoudig en de mentaliteitsverandering onder reizigers van bezit naar gebruik creëert momentum voor nieuwe diensten. De impact van de pandemie op mobiliteit is groot en zal dat ook blijven. Maar welke invloeden drijven deze veranderingen nog meer en hoe gaat mobiliteit er in de toekomst uitzien?

Iskander Smit, Innovation director bij INFO en visiting professor aan TU Delft, zet in dit artikel 8 trends op een rij. 

Lees het blog
Toekomst Mobiliteit volgens INFO
INFO Greenwheels case

Greenwheels biedt de mobiliteit van morgen vandaag

Om Greenwheels in staat te stellen te groeien en hun activiteiten uit te breiden hebben we een geavanceerd digitaal platform ontwikkeld dat bestand is tegen piekverkeer en om kan gaan met specifieke gebruikersbehoeften.

Bekijk de case

Digitale transformatie van OV-fiets

Toen NS 10 jaar geleden de OV-fiets introduceerde werd de deelfiets al snel een groot succes. De onverwachte groei leidde echter tot een gefragmenteerd digitaal landschap waarin het ontbrak aan overzicht en schaalbaarheid. Om verdere groei op een duurzame manier te faciliteren is INFO samen met NS teruggegaan naar het fundament. We hebben gebruikersbehoeften in kaart gebracht, onderzochten operationele tekortkomingen en ontwikkelden de juiste digitale oplossingen zodat OV-fiets klaar voor de toekomst is.

Bekijk de case
Patroon stippen

Podcast: Innovative Leaders by INFO

Luister naar een van onze podcast afleveringen met Lightyear, Greenwheels,
Dott, NS of Flitsmeister

Onderzoek: visie op mobiliteit

Onderzoeksrapport: Visie op Mobiliteit: Op weg naar 2050

Mobiliteit is een veelomvattend onderwerp, niet eenvoudig te overzien of te voorspellen. Om aan de juiste oplossingen te werken is het belangrijk om te begrijpen hoe mobiliteit zich zal ontwikkelen richting 2050. Om die reden besloten we om elf experts van marktpartijen, de overheid en academici te vragen naar hun visie op toekomstige mobiliteit.

De 11 mobility spelers die onderdeel zijn van dit onderzoeksrapport zijn het KiM, ANWB, Hely, 9292, Ministerie van IenW, Parkbee, Gemeente Utrecht, De Verkeersonderneming, TU Delft, Lightyear en NS.

Over ons

Wij zijn INFO. Als Business Innovation Partner helpen we organisaties groeien door innovatie. We geloven dat innoveren alleen slaagt als je inzoomt op verschillende niveaus. Dit betekent dat we onze klanten helpen hun innovatievisie en roadmap te definiëren (advisory), digitale producten en diensten ontwerpen (strategy) en hoogwaardige maatwerkoplossingen bouwen (delivery). Zo leveren we precies wat je nodig hebt om vooruit te komen. Of je nu een nieuwe markt in stapt, of juist midden in een druk speelveld staat.

Advisory

Wij definiëren jouw innovatievisie
en -roadmap

Strategy

Wij ontwerpen nieuwe digitale
producten en diensten

Delivery

Wij ontwikkelen hoogwaardige, op maat
gemaakte digitale oplossingen

Advisory

Wij definiëren jouw innovatievisie en -roadmap

Strategy

Wij ontwerpen nieuwe digitale producten en diensten

Delivery

Wij ontwikkelen hoogwaardige, op maat gemaakte digitale oplossingen

Patroon INFO