Partners

Info.nl verbindt ICT en online Marketing met uw business. Wij werken hierbij graag samen met ons betrouwbare netwerk van partners. Zodat u een vruchtbare relatie met klanten opbouwt. En zeker bent van optimaal online resultaat.

Magnolia

Magnolia is een krachtig en veilig CMS, gebaseerd op java-architectuur. Magnolia is zeer geschikt voor multi-site oplossingen, mobiele toepassingen en integratie met andere systemen. Magnolia is het CMS voor klanten als worldsteelAllianzBelgacom en ResearchAnt. . Info.nl is certified partner van Magnolia voor de Benelux.

magnolia_large

Jelastic Cloud hosting

Jelastic is het bedrijf achter een ultra-schaalbare PaaS voor het hosten van Java en PHP applicaties. Met Jelastic hebben ontwikkelaars en MKB’s een applicatie in minuten in plaats van uren up and running in de cloud. Er is geen lock-in en er zijn geen wijzigingen in de code vereist. Info.nl is Certified Partner (Silver) van Jelastic en levert het Jelastic Java and PHP cloud platform voor the Benelux. Het Jelastic Java en PHP cloud platform is anders, omdat de belangrijkste prioriteit het gebruiksgemak is. Het platform is op standaarden gebaseerd en biedt een breed scala aan componenten van belangrijke software stacks: de ontwikkelaars kiezen eenvoudig welke software stacks ze nodig hebben en in een paar minuten draait hun applicatie en schaalt met gemak. Het is ook uiterst eenvoudig om cloud-omgevingen te installeren en te beheren, zodat de gehele levenscyclus van een applicatie aanzienlijk wordt geoptimaliseerd.

Jelastic-Silver-Partner_logo

77 Agency

Info.nl ís de Amsterdamse vestiging van het internationale bureau 77 Agency. Met de specialisten van dit bureau heeft Info.nl kennis over de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van online marketing in huis. Samen met 77 Agency ontwikkelen we turn-key marketingcampagnes voor Facebook, Google, en Twitter.

77Agency_logo