Blogs, updates en nieuws

Onze laatste updates

 • Nieuw platform VI: medialandschap zorgt voor andere technische eisen

  30 juni 2017

  De nieuwe digitale omgeving van Voetbal International maakt één ding heel duidelijk: door de veranderingen in het medialandschap moeten platform en CMS aan nieuwe technische eisen voldoen. Het draait om snelheid en klaar zijn voor nieuwe verdienmodellen.

 • Iskander Smit benoemd tot gasthoogleraar aan TU Delft

  19 juni 2017

  Iskander Smit, Strategy en Innovation director bij info.nl, zal als Design United gasthoogleraar tot het TU Delft Connected Everyday Lab toetreden. Smit zal het voortouw nemen met een nieuw thema, “Ontwerp de toekomst voor slimme steden”, dat zich richt op slimme steden die gevormd worden door de bewoners en het Internet of Things.

 • IoT: design met intentie

  29 mei 2017

  Van een waterkoker die je op afstand aan kunt zetten tot een horloge dat je hartslag meet en daar conclusies aan verbindt – het zijn beide toepassingen van Internet of Things (IoT) maar over het nut valt te discussiëren. Hoe scheiden we het kaf van het koren?

 • Mijn recept voor een ‘well-done’ Sprint

  16 mei 2017

  De stress in een professionele keuken van een topchef is vergelijkbaar met de stress van een Sprint. Als Scrum Master binnen info.nl én als iemand met een voorliefde voor koken, zie ik sterke overeenkomsten tussen een Sprint en het bereiden van een meergangendiner. Vergelijk je elke user story met een gerecht?

 • We moeten nu experimenteren om de toekomst te kunnen begrijpen

  16 mei 2017

  Geregeld vragen mensen me hoe ik nu weet wat de relevante dingen voor de toekomst zijn. Ontwikkelingen over de rol van technologie in ons leven en de mogelijke trends die daarbij horen. Het antwoord is niet heel makkelijk te geven. Het gaat vaak om het oppikken van signalen, het combineren van ontwikkelingen.

 • Stel beleving centraal, niet de technologie

  15 mei 2017

  In productontwikkeling is technologie snel leidend en komt aandacht voor het gebruik en de beleving vaak pas later. Dat maakt de interactie minder intuïtief en dwingt gebruikers om nieuw gedrag aan te leren. Daardoor wordt de beleving minder optimaal, waarmee je bovendien het risico loopt dat het aanbod niet goed aansluit bij de behoefte en routines van klanten.

 • Info.nl onderdeel van TechLive conferentie

  10 mei 2017

  Tech Live! is hét nieuwe event van Emerce over de nieuwste technologie en succesvolle toepassingen ervan in business, commerce en marketing. Tech Live! bestaat uit zes events onder één dak! En info.nl is sponsor van het Internet of Things event. Hiervoor organiseren wij een aantal inspirerende sessies! Ben jij erbij?

 • Voetbal International klaar voor de toekomst met nieuw content platform

  02 mei 2017

  Dankzij een intensieve samenwerking met info.nl, lanceert Voetbal International (VI) haar compleet nieuwe content platform. Het platform is opnieuw gebouwd en voorzien van tal van functies op het gebied van data, profiling, branded content én het vormt de bron voor de vernieuwde apps.

 • Duik in de wereld van Voetbal International tijdens DX Day Amsterdam

  26 april 2017

  Donderdagmiddag, 11 mei presenteren wij tijdens DX Day Amsterdam hoe wij met Magnolia CMS technologie invulling geven aan nieuwe business modellen voor het oudste voetbaltijdschrift van Nederland. DX Day Amsterdam is een inspiratie- en netwerkevenement voor IT, marketing en e-commerce experts.

 • Info.nl met een toppositie van 5 sterren in de Emerce Top 100

  07 april 2017

  Voor de achtste keer op rij heeft info.nl een fantastische notering van 5 sterren behaald in de Emerce top 100. In de categorie internetbureaus fullservice middelgroot behoort info.nl tot de top van beste e-business bedrijven.