Blogs, updates en nieuws

Onze laatste updates

 • Info.nl wins European tender ‘Stadsbank van Lening’ Municipality of Amsterdam

  Info.nl wint Europese aanbesteding "Stadsbank van Lening" Gemeente Amsterdam

  30 oktober 2018

  Gemeente Amsterdam heeft info.nl gecontracteerd voor de bouw, implementatie, hosting, beheer en doorontwikkeling van het nieuwe beleensysteem voor de Stadsbank van Lening. De overeenkomst is afgesloten voor een periode van vier jaar, met de mogelijkheid om zes keer twee jaar te verlengen.

 • OV-fiets: hoe houd je de service prettig? (info.nl)

  OV-fiets: hoe houd je de service prettig?

  08 oktober 2018

  OV-fiets, het simpele en oer-Hollandse concept dat is bedoeld om de reiziger op zijn of haar ‘echte’ bestemming te krijgen, is al meer dan tien jaar een succes. Het gebruik van OV-fiets is zo hard gegroeid, dat het niet meer vanzelfsprekend is dat je op ieder moment van de dag een fiets kunt krijgen. Ook staat het softwareplatform achter de fietsservice door de groei onder druk.

 • Your agile scrum team can’t go it alone

  Je agile scrumteam kan het niet alleen

  06 juni 2018

  Ok, dus nu heb je een agile scrum team. Good for you! Maar helaas, je bent er nog niet. Het besluit om agile software development in te zetten is slechts een eerste stap in de betrokkenheid van je (gehele) organisatie bij digitale projecten.

 • Emerce 100 - info.nl

  Info.nl: No. 2 in de Emerce 100, de lijst der lijsten van digitale bureaus in Nederland

  07 mei 2018

  Onze 5 sterren van vorig jaar behouden, voor de negende keer een fantastische notering behaald en een tweede plaats in de 2018 Emerce 100 als kers op de taart!

 • VI.nl genomineerd voor de DIA Awards

  VI.nl genomineerd voor de Dutch Interactive Awards!

  09 april 2018

  Wij zijn met het Voetbal International-platform genomineerd voor de Dutch Interactive Awards, en behoren daarmee tot de top 6 van contentprojecten van het afgelopen jaar!

 • DNS sec

  DNSSEC zorgt voor veiliger internet

  03 april 2018

  De omzet van Nederlandse webwinkels die producten en/of diensten verkopen, bedroeg € 22,5 miljard in 2017. De online bestedingen zijn in 2017 met 13% gestegen. Daarmee ook de beveiliging. Veel mensen weten inmiddels wel dat je moet letten op dat veiligheidsslotje bij de URL in de browser als je een website bezoekt.

 • Your legacy does not have to be a legacy at all - info.nl

  Je legacy hoeft helemaal geen legacy te zijn

  14 maart 2018

  Bij legacy denk je al snel aan verouderde IT-systemen, maar legacy is veel breder dan dat. "Organisatiestructuren, processen, manieren van samenwerken, je personeel, alle bestaande assets kunnen de legacy van een organisatie vormen," vertelt Elly Doek, strategic client relations manager bij Info.nl.

 • Hoe je strategische projecten in goede banen leidt

  Hoe je strategische projecten in goede banen leidt

  05 februari 2018

  Organisaties die starten met een strategisch IT-project, krijgen te maken met veel onzekerheid. Ze investeren enorme bedragen, maar van tevoren is niet precies duidelijk wat daarmee gaat gebeuren en hoe het eindproduct er uit gaat zien. Daarom zoeken ze wanhopig naar zekerheid en houvast. Dat is een begrijpelijke reactie, weet Remmert Stipdonk, managing director bij Info.nl.

 • Vier tips voor stakeholder involvement bij agile projecten

  Vier tips voor stakeholder involvement bij agile projecten

  05 januari 2018

  De product owner speelt een bepalende rol in het succes van agile productontwikkeling. Met name de manier waarop hij of zij stakeholders betrekt bij de ontwikkeling kan het product maken of breken. We delen graag een aantal praktijklessen vanuit een bureaucontext.

 • MT1000 Management Team - info.nl

  Info.nl stijgt naar de tweede plek van de beste internetbureaus van Nederland

  14 december 2017

  Jaarlijks onderzoekt zakenblad Management Team de kwaliteit en populariteit van digitale dienstverleners. De resultaten van dit jaar zijn samengevat in de MT1000. Info.nl wordt beloond met een tweede plek in de categorie internetbureaus. Daarmee is de prestatie van 2016, waar info.nl als zevende uit de bus kwam, enorm verbeterd.