Duik in de wereld van Voetbal International tijdens DX Day Amsterdam

26 April 2017

Donderdagmiddag, 11 mei presenteren wij tijdens DX Day Amsterdam hoe wij met Magnolia CMS technologie invulling geven aan nieuwe business modellen voor het oudste voetbaltijdschrift van Nederland. DX Day Amsterdam is een inspiratie- en netwerkevenement voor IT, marketing en e-commerce experts.

Deep dive in vi.nl

Bij sport en voetbal in het bijzonder komen het laatste nieuws en aankondigingen met de snelheid van het licht. En nog sneller is het al weer oud nieuws. Wat zijn de ingrediënten en eisen voor het bouwen van een high-performance content platform? Hoe overwin je de technische uitdagingen in een snel veranderend medialandschap? Hoe kun je een supersnel contentplatform maken dat als gegoten zit?

Donderdagmiddag, 11 mei presenteren wij tijdens DX Day Amsterdam hoe wij met Magnolia CMS technologie invulling geven aan nieuwe business modellen voor het oudste voetbaltijdschrift van Nederland.

Voetbal International

Marcel Boer (Agile coach info.nl) en Mathijs Kraai (Product owner Voetbal International) zullen:

  • de technologie en de agile productontwikkeling bespreken die je, binnen de context van bedrijfsbrede digitale transformatietrajecten, zullen inspireren;
  • de technologische mogelijkheden en de contentervaring verbinden zoals die het digitale platform van Voetbal International hebben vormgegeven.

Meld je gratis aan!

Kom op donderdag 11 mei naar Volkshotel een laat je inspireren door de exclusieve behind-the-scenes presentaties van grote en innovatieve Nederlandse digitale ervaringen. Het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus meld je nu aan. Vul de promotiecode infonl-DXDM17 in voor gratis toegang.

Sinds 2008 is info.nl Certified Benelux partner van Magnolia CMS. Wij hebben inmiddels veel projecten gerealiseerd met Magnolia CMS, waaronder voor EAIE, Adyen, Transpac52 en Voetbal International.

    Meer weten?