Het carpoolen van morgen, vandaag binnen handbereik

Greenwheels

Info.nl is sinds 2009 de online partner voor Greenwheels. Het is ons niet alleen gelukt om een online omgeving te creëren die de verscheidene zakelijke doelstellingen dient, maar ook om van carpoolen een kristalheldere service voor eindgebruikers te maken.

Greenwheels logo

Service design als een aanjager van zaken

Greenwheels, dat 20 jaar actief is als carpoolbedrijf, vertrouwt Info.nl als online partner al zijn digitale services, op alle touch points, toe. Gedurende deze lange relatie is het ons gelukt om een online omgeving te creëren die verschillende zakelijke doelen dient. Dit houdt een continue verbetering van het platform in – gebaseerd op de principes van lean service design en door resultaatgedreven implementatie – om zo abonnees voor Greenwheels aan te trekken, betrekken, converteren en behouden.

Geenwheels on mobile

We hebben in nauwe samenwerking met het Greenwheels team een extreem gebruikersvriendelijk carpoolplatform ontwikkeld dat op een internationale schaal kan worden ingezet en afgestemd op de servicemogelijkheden van de nieuwste wearables. Bovendien kan het platform eenvoudig geadapteerd worden wat het zeer aantrekkelijk maakt voor white-label implementatie. Dit bewezen we met de lancering van het eerste gedeelde zakelijke vlootplatform in Nederland: Audi Shared fleet.

Greenwheels on tablet

Stadsmobiliteit van morgen, vandaag beschikbaar

De service-ervaring die het Greenwheels platform biedt, omschrijft in drie eenvoudige stappen de regels voor de stadmobiliteit van morgen: registreer razendsnel online, reserveer de auto en rijd weg. Dit betekent een echte tijdsbesparing. Een intuïtief reserveringsysteem dat toegankelijk is via PC, tablet of smartphone app die als virtuele sleutel de gereserveerde auto kan openen.

Greenwheels reserveringssite - info.nl

Altijd en overal je favoriete auto reserveren

Wij hebben de reserveringssite vernieuwd en technisch flexibel opgezet. Hiermee is Greenwheels klaar om verder te groeien. Niet alleen in het aantal nieuwe abonnees, maar ook in het aantal zakelijke gebruikers. Online ziet er nu hetzelfde uit als de app, en andersom. Benieuwd hoe het precies werkt? Bekijk het filmpje hieronder:

Onze site is bepalend voor ons succes.
Andrew Berkhout, Managing Director Greenwheels

Facts

 • Long-term relation
  Langdurige relatie, samenwerking sinds 2009
 • Nomination
  Nominatie voor 2014 Dutch Interactive Awards, Beste B2B site voor Audi Shared Fleet
 • Nomination
  Nominatie voor 2011 Dutch Interactive Awards, Beste online services site
 • Numbers
  Klantenbestand omhoog met 43% (2016-2017)

Geïnteresseerd? Neem contact op