Wij helpen bij jouw digitale transformatie

Onze teams combineren de beste methodes in agile productontwerp en -ontwikkeling, waarbij de gebruiker centraal staat bij elk besluit dat wij nemen.

Digitale transformatie

Samen bepalen wij jouw digitale strategie

Wij geloven dat de toekomst van technologie door bedrijven zal worden gebouwd die een agile digitale strategie weten te realiseren. Elk project begint met een overzicht van uw huidige digitale strategie of markt en wij gebruiken service design methodes om de complexiteit en de barrières in kaart te brengen die jouw digitale transformatie belemmeren.

Lean en agile UX

Lean en agile helpen om het doel te bereiken

Wij geloven dat om jouw visie te realiseren en verandering te versnellen, softwareontwikkeling agile en aanpasbaar moet zijn. Wij gebruiken Lean UX principes en methodes om goed inzicht in bedrijfs- en gebruikersuitdagingen te verkrijgen. Met gebruik van de Info.nl designsprint, kunnen wij snel een gedeelde visie formuleren; waarna kan worden begonnen met experimenteren en leren, om vervolgens deze inzichten te gebruiken in de producten die wij maken. Wij noemen dit de agile build measure loop en aan het eind zullen we een product roadmap definiëren waarmee wij jouw visie werkelijkheid maken.

Development
Zelforganiserende teams

Wij ontwikkelen adaptieve systemen en platforms

Wij geloven in het bouwen van adaptieve technologische systemen en het investeren in de beste technische frameworks. Wij combineren gedisciplineerde front- en backend ontwikkeling met de juiste hoeveelheid architectonische planning. Al meer dan 20 jaar zorgt onze technische expertise als betrouwbare partner ervoor dat we weten wat een hype en wat blijvend is. Dit helpt ons de juiste beslissingen te nemen. Ook hebben wij ervaring in de integratie met legacy-systemen en analyseren we waar je aanpassingen moet doen of juist bestaande producten kunt hergebruiken.

Verandering is continu en niet alleen een project

De enige manier waarop je verandering en nieuwe methodes kunt implementeren is door te realiseren dat mensen de sleutel tot succes zijn. Samen werken we aan een duidelijke organisatorische roadmap waarmee deze transformatie is te realiseren. Onze zelforganiserende teams passen zich aan jouw unieke situatie aan waardoor wij in jouw huid kruipen tijdens de digitale transformatie. Samen realiseren we jouw visie en zetten we technologie zo in dat je een leider wordt en blijft in de digitale economie.

Leer ons team kennen

Wij vormen een groep veelzijdige en gepassioneerde specialisten, van strategen en ontwerpers, tot engineers en agile projectmanagers. Het is deze passie die elk uniek project dat wij voltooien aanjaagt, of het nu groot of klein is.

  • Info.nl team
  • Info.nl team