Met ons pak je controle over jouw digitale transformatie

Wij worden gedreven door design, technologie en jouw vakgebied. Met ons lever je betere diensten of producten voor je eindgebruiker en presteer je beter in de digitale wereld. Onze teams combineren de beste methodes in agile productontwerp en -ontwikkeling, waarbij de gebruiker centraal staat bij elke beslissing.

Samen bepalen wij jouw digitale strategie

Samen bepalen wij jouw digitale strategie

Wij geloven dat een agile digitale strategie een goede basis is voor de toekomst van jouw bedrijf. Het stelt je in staat mee te groeien met de veranderende wereld en de wensen van jouw doelgroepen. Aan het begin van onze samenwerking creëren we een overzicht van jouw huidige digitale strategie en markt. Deze vertalen we naar een technisch slimme en moderne oplossing, waarbij we de eindgebruiker centraal stellen. Want die moet er mee kunnen werken, anders is alles voor niets. Met servicedesign-methodes brengen we de complexiteit en de barrières in kaart die we moeten doorbreken om jouw digitale transformatie succesvol te maken.

Wij werken doelgericht

Wij werken doelgericht

Hoe creëren we een behapbaar en intuïtief eindproduct? Dat doen we met Agile Product Development. Daarmee krijgen we inzicht in de uitdagingen van jouw bedrijf en de wensen van jouw eindgebruikers. Daarbij focussen we op dat wat we willen veranderen, waar willen we het beter doen en waar ligt de grootste waarde voor de gebruiker van jouw bedrijf?

Een nieuw project starten we altijd met een Track 0, waarin we samen met jou de product-, de technologie- en de samenwerkingsvisie uitdenken en vastleggen. Dat is het startpunt voor de samenwerking, het biedt focus, en vormt een checklist voor waar een goed idee aan moet voldoen. In de daaropvolgende sprints werken we naar een productlancering toe, als onderdeel van een grotere roadmap die leidt tot continue productinnovatie.

Wij ontwikkelen adaptieve software

Wij ontwikkelen adaptieve software

Wij bouwen zelf adaptieve technologische systemen en investeren tegelijkertijd in kennis van de beste frameworks. Daarbij combineren we gedisciplineerde front- en backend ontwikkeling met de juiste hoeveelheid architectonische planning. Onze jarenlange ervaring helpt ons de juiste beslissingen te nemen. Zo weten we hypes te onderscheiden van ontwikkelingen die blijvend zijn. Ook hebben we veel ervaring in de integratie met bestaande systemen. We adviseren waar het nodig is om aanpassingen te doen en waar bestaande systemen herbruikbaar zijn.

Verandering is geen project, maar een continu proces

Verandering is geen project, maar een continu proces

De mensen in jouw organisatie zijn de sleutel tot het succesvol veranderen en implementeren van nieuwe methodes. Dat geldt ook voor de mensen van info.nl. Daarom is onze hele organisatie ingedeeld in klantenteams, die voor meerdere jaren een relatie aan gaan met een klant. Deze zelforganiserende teams dragen bij aan jouw transformatie door zich aan te passen aan jouw unieke situatie. En dat begint met een eerste kennismaking. Liefst in het echt. Maar het kan ook hier.

Leer ons team kennen

Bij info.nl lopen veel verschillende specialisten rond. We hebben strakke designers, slimme strategen, snelle engineers en agile coaches die al deze specialisten aanjagen. Bovendien werken er bij ons maar liefst 18 verschillende nationaliteiten!

  • Info.nl team
  • Info.nl team

Een aantal van onze klanten