Met ons pak je controle over jouw digitale transformatie

Wij worden gedreven door design, technologie en jouw vakgebied. Met ons als partner, lever je betere diensten voor je eindgebruiker en pak je de koppositie in de dynamische digitale wereld. Onze teams combineren de beste methodes in agile productontwerp en -ontwikkeling, waarbij de gebruiker centraal staat bij elke beslissing.

Digitale transformatie

Samen bepalen wij jouw digitale strategie

Wij geloven dat een agile digitale strategie de basis is voor de technologie van de toekomst. Het stelt bedrijven in staat mee te groeien met de veranderende wereld en wensen van gebruikers. Aan het begin van onze samenwerking creëren we een overzicht van jouw huidige digitale strategie en jouw markt. Deze vertalen we naar een technisch slimme en moderne oplossing. Met servicedesign-methodes brengen we de complexiteit en de barrières in kaart die we moeten overwinnen om jouw digitale transformatie tot een succes te maken.

Lean en agile UX

Met lean en agile methodes werken we doelgericht

Wij geloven dat software agile en aanpasbaar moet zijn om jouw visie te realiseren en verandering te versnellen. We gebruiken Lean UX methodes om inzicht in de uitdagingen van jouw bedrijf en gebruikers te verkrijgen. Samen ontwikkelen we in korte tijd een gedeelde visie, welke we als uitgangspunt gebruiken om te experimenteren, leren en valideren. De inzichten hieruit vertalen we naar de producten die we maken. We noemen dit de ‘Agile build measure loop’. Aan het eind van deze fase definiëren we de product roadmap waarmee we jouw visie werkelijkheid maken.

Development

Wij ontwikkelen adaptieve software

Wij bouwen adaptieve technologische systemen en investeren in kennis van de beste frameworks. Wij combineren gedisciplineerde front- en backend ontwikkeling met de juiste hoeveelheid architectonische planning. Al sinds 1994 vertrouwen onze klanten in onze technische expertise. Onze jarenlange ervaring helpt ons de juiste beslissingen te nemen. Zo weten we hypes te onderscheiden van ontwikkelingen die blijvend zijn. Ook hebben we veel ervaring in de integratie met bestaande systemen; we bepalen waar het nodig is om aanpassingen te doen en waar bestaande systemen herbruikbaar zijn.

Zelforganiserende teams

Verandering is geen project, maar een continu proces

De mensen in jouw organisatie zijn de sleutel tot het succesvol veranderen en implementeren van nieuwe methodes. Dat geldt ook voor de mensen van info.nl. Onze hele organisatie is ingedeeld in klantenteams, die voor meerdere jaren een relatie aan gaan met een klant. Deze zelforganiserende teams dragen bij aan jouw transformatie door zich aan te passen aan jouw unieke situatie. Wij realiseren samen jouw visie en zetten technologie zo in dat je een leider wordt en blijft in de digitale economie.

Leer ons team kennen

Wij vormen een groep veelzijdige en gepassioneerde specialisten, van strategen en ontwerpers, tot engineers en agile projectmanagers. Het is deze passie die elk uniek project dat wij voltooien aanjaagt, of het nu groot of klein is.

  • Info.nl team
  • Info.nl team

Een aantal van onze klanten