Een fundering om te groeien.

Is jouw onderneming hard aan het groeien, en wil je dat zowel jouw digitale producten als jouw organisatie klaar zijn voor die enorme toename in gebruikers?

Hoi Scale-up,

Je maakt omzet, hebt een groep klanten aan je weten te binden en staat op het punt om je echt tussen de gevestigde orde te bewegen. Anders gezegd, jouw onderneming is klaar voor meer en je staat op het punt om op te schalen. Maar hoe? En ben je daar klaar voor?

Ben ik dat?

Workshop scalability

Ben jij benieuwd of jouw product of bedrijf digitaal klaar is voor het echte werk? In een paar uur helpen we om op basis van een aantal dimensies in te schatten of je producten en processen flexibel, adaptief en efficiënt genoeg zijn om je groeiambities te verwezenlijken. Samen met jouw team plannen we een (kosteloze) workshop en gaan we aan de slag met jouw ideeën en uitdagingen. 

Heb je interesse? Vul het onderstaande formulier in en we komen snel bij je terug met een voorstel voor een datum. 

Tijdens de workshop nodigen ze je uit om samen met je case aan de slag te gaan. INFO neemt je mee in de ervaringen die zijn opgebouwd in eerdere trajecten met scale-ups. Vanuit daar leggen we jouw case en situatie op onze aanpak, om je snel en toegankelijk inzicht te geven in de stappen die je kan nemen om jouw digitale innovatie naar de volgende fase te brengen.

INFOStudio - INFO office

Makkelijker gezegd dan gedaan.

Misschien is er ‘in true start-up fashion’ is er meer gehackt in je product dan de bedoeling is. Is dit een bottleneck voor groei? Je vraagt je af of je de nodige expertise in je team hebt, en welke additionele expertises heb je nodig als je ineens twee keer zoveel klanten hebt? Kun je die nieuwe klanten wel aan binden? En wat als je verzoeken krijgt voor nieuwe features, kan je productontwikkeling dat aan? Is je digitale backbone sterk genoeg?

Opschalen en uitdagingen

Het leven van een scale-up founder gaat niet over rozen, en je kan dit niet allemaal alleen. Wij staan graag naast je als je de uitdagingen van opschalen aangaat. We zorgen ervoor dat jij je kan focussen op je business, terwijl wij voor alle digitale requirements zorgen. Dat gaat niet alleen om de technologie, maar ook om de mensen, de organisatiestructuur en zelfs de innovatievisie. Wij helpen je graag met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van een schaalbaar digitaal framework die volledig past bij de dynamiek van jouw onderneming.

VanMoof, NOC*NSF, Just Eat Takeaway.comen Adyen gingen je voor.

Werken bij INFO
Werken bij INFO

Bereid je voor op de toekomst;

  1. Neem contact met ons op, we kunnen vaak al binnen twee weken beginnen met een maturity scan.
  2. We leggen je organisatie, product en ontwikkelproces langs de meetlat. We kijken naar processen op het gebied van product management, het dev team, arch & tech, UX, en systemen & tools.
  3. Jij weet hierna precies wat je te doen staat om je development team/ organisatie een volgende fase van volwassenheid in te loodsen.
Aan de slag

Wie is INFO?

Wij zijn INFO. Wij vertalen jouw business uitdaging naar digitale producten met impact sinds 1994. We combineren design, data en technologie op strategisch niveau om de juiste digitale oplossing te realiseren die jouw business versterkt. INFO bestaat uit een team van 80 internationale professionals met een voorliefde voor innovatie. Als individuen hebben we zo onze eigen talenten, ambities en visies, maar samen maken we de grootste impact. We blijven nieuwsgierig en leren constant bij, zodat we de scherpe vragen kunnen stellen die leiden tot het beste resultaat.

Jouw projectonze volgende uitdaging?

Hoite Polkamp

Manager Business Development

"linkedin

+31 (0)20 530 9100

hoite@info.nl

Neem contact op