Scrum Master / agile coach

By 8 maart 2019Geen categorie

Wij zoeken een Scrum Master / agile coach

INFO werkt in de breedte met verschillende multi-disciplinaire klant-teams die allen werken met Scrum. Agile werken is voor ons dan ook het uitgangspunt in alle dienstverlening naar klanten en waar mogelijk passen we dit ook in onze interne processen toe.

Voor een van onze klant-teams zijn we op zoek naar een Nederlandstalige ervaren scrum master / agile coach met ervaring als scrum master in een innovatieve en veranderende (agency) omgeving.

 

Agile development zit in ons DNA

 

Jij

Door verschillende leiderschapsstijlen te gebruiken, bereik je maximaal resultaat. Daarnaast werk je moeiteloos samen met meerdere disciplines. Goede sociale vaardigheden zijn daarom cruciaal om het verschil te maken.

Als scrum master faciliteer je je teamleden zodat ze zich volledig kunnen richten op softwareontwikkeling. Tijdens een sprint ondersteun je het team met de softwareontwikkeling en zorg je ervoor dat alles volgens de Scrum-principes verloopt. Je lost problemen op, ondersteunt het team en zorgt ervoor dat alle stakeholders betrokken zijn. Je neemt de leiding in retrospectieven en streeft ernaar het zelfsturende vermogen van het Scrum-team continu te verbeteren en te stimuleren. Je ziet waar processen kunnen worden verbeterd en beschikt over de technische knowhow.

Daarbij houd je altijd in gedachten voor wie wij werken: onze klant.

Je bent een communicatief sterke en enthousiaste scrum master, gericht op samenwerken. Je combineert technische visie met organisatorische vaardigheden. Je wilt altijd verbeteren en hebt een scherp oog voor scrumprocessen. Je kunt je visie overtuigend onderbouwen, zowel voor product owners als voor teamleden (wanneer is goed ‘goed genoeg’?). Je bent een sterke organisator en kunt snel en soepel schakelen tussen tech talk en zakelijk taalgebruik. Je hebt een diploma hoger onderwijs (gelijkwaardig aan een Nederlands hbo-diploma), je hebt een Scrum Master-certificaat (Prince 2 is een pre), je hebt meerdere jaren ervaring als scrum master en bent in staat om op managementniveau te handelen.

Wij bieden

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een premievrij pensioen en flexibele werktijden, bieden wij jou een zelfstandige en gevarieerde functie in een creatieve werkomgeving, waar je alle ruimte krijgt je ideeën ten uitvoer te brengen.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt in Amsterdam, en op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam CS. Leuke collega’s, borrels, hacking days, een kantine met een droomlunch, even bijkomen in onze stadstuin en genoeg vrijheid voor een potje poolen of tafeltennis.

 

Geïnteresseerd?

Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van onze vacature, stuur dan je CV met motivatie brief. Je krijgt altijd binnen twee dagen reactie. Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer.

 

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.