Webinar: krijg stakeholders mee door middel van storytelling

Donderdag 31 maart 2022 van 11:00-11:45 uur. 

Krijg stakeholders mee door middel van storytelling

We nodigen je graag uit om op donderdag 31 maart van 11:00-11:45 uur digitaal aan te schuiven bij het webinar over storytelling en alignment (voertaal Engels).

Stel: binnen jouw organisatie wil je een verandering doorvoeren. Je ziet bijvoorbeeld een kans om de ervaring van je klanten te verbeteren. Of je hebt een geweldig idee voor een nieuw digitaal product. Maar hoe overtuig je anderen (de stakeholders) binnen je organisatie? En hoe zet je de eerste stappen om het idee in te vullen?  

Als je wilt dat de verandering slaagt dan moet je zorgen dat iedereen dezelfde visie deelt. Ofwel: zorgen voor alignment. Een krachtige tool die daarbij helpt is storytelling. Gebruik storytelling om samen met je organisatie een verhaal te maken en krijg iedereen enthousiast voor de nieuwe digitale dienst of verbeterde klantervaring. 

Dit kun je in het webinar verwachten: 

Onze service designer Bas Barten vertelt in dit webinar over storytelling als methode voor alignment. Hij vertelt o.a. over: 

  • Storytelling in een business context
  • Hoe storytelling bijdraagt aan alignment
  • In welke situaties je storytelling kunt inzetten
  • Praktische tips bij het gebruik van storytelling

Schrijf je nu in voor het webinar

31 Maart om 11:00 uur

Seniority*
EN: Privacy

Hoe werkt het?

Home office
  1. Meld je aan voor de webinar via het bovenstaande formulier.
  2. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je van ons een mail met alle informatie. Dit kan een paar minuten duren, controleer ook je spam-folder.
  3. Je ontvangt van ons een link naar het webinar.
  4. Na de webinar ontvang je van ons de opname via de mail.