Webinar: Hoe GROWx transformeert van een boeren- naar een databedrijf

Donderdag 9 september 2021 van 11:00-11:45 uur

Webinar GROWx

We nodigen je graag uit om op donderdag 9 september 2021 van 11:00-11:45 uur digitaal aan te schuiven bij het webinar over onze DIA award-winning case GROWx (Voertaal Engels). Onze Technical Lead Yusuf Dağtekin vertelt in dit webinar over onze partnership met GROWx om ‘s werelds eerste volledige gerobotiseerde, zero-waste vertical farm te ontwikkelen.

Dit kun je verwachten:
Yusuf legt uit hoe wij GROWx hebben geholpen in hun digitale transformatie naar een Farming-as-a-Service propositie. Hij vertelt over:

  • Organisatie & Cultuur
  • Product
  • Proces & De technische visie
Yusuf Dağtekin

Vertical farm GROWx heeft als missie om de ontwikkeling van verse, gezonde en voedingsrijke groenten te versnellen met behulp van duurzame en lokale stadslandbouw. Om de vertical farming technologie wereldwijd te kunnen schalen moesten ze transformeren van een boeren- naar een digitaal bedrijf. Met behulp van onze expertise is GROWx uitgegroeid van handmatig bedrijf tot een volledig geautomatiseerd bedrijf inclusief gerobotiseerde systemen en een digitale Plant Manager waardoor Farming-as-a-Service mogelijk is. Ons werk voor GROWx is bekroond met een gouden DIA in de categorie ‘disrupter’. Lees hier meer over onze award-winning Growx case.

Bekijk webinar recording

Hoe werkt het?

Home office
  1. Meld je aan voor de webinar via het bovenstaande formulier.
  2. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je van ons een mail met alle informatie. Dit kan een paar minuten duren.
  3. De webinar wordt uitgezonden via Microsoft Teams. Je ontvangt van ons een link naar het webinar.
  4. Na de webinar ontvang je van ons de opname via de mail.