Een gepersonaliseerd Voetbal International dat klaar is voor de toekomst

By 8 september 2020

Een gepersonaliseerd Voetbal International dat klaar is voor de toekomst

Uitdaging

De grootste uitdaging die uitgevers de afgelopen tien jaar het hoofd hebben moeten bieden is het feit dat de print circulatie gestaag is afgenomen. Helaas geldt dit voor alle gedrukte media. Om meer inkomsten uit hun digitale kanalen te halen, wilde Voetbal International (VI) een gepersonaliseerde gebruikerservaring introduceren om zo de betrokkenheid en loyaliteit van de lezer te vergroten.

Logo van Voetbal International
VI digitaal platform

Een visie op klanttevredenheid

Onze oplossing

In lijn met de strategische e-commerce doelen van VI hebben we de visie op klanttevredenheid gedefinieerd en de parameters voor hun nieuwe digitale omgeving bepaald.

Omgaan met 'traffic-pieken'

We hebben de succesfactoren van gepersonaliseerde content in kaart gebracht en een digitale omgeving ontworpen die bestand is tegen traffic-pieken en tegemoet komt aan specifieke gebruikersbehoeften.

Voetbal International platform

CMS-platform voor iedereen

Samen met de redacteuren en journalisten hebben we het redactie- & publicatieproces in kaart gebracht. Met de inzichten hebben we een cms-platform ontwikkeld, dat makkelijk in gebruik is en waarmee journalisten snel content kunnen publiceren, organiseren en segmenteren voor de abonnees. De site biedt een persoonlijke ervaring voor abonnees op basis van hun voorkeuren. Hierdoor is het gebruik van de site met 35% toegenomen en het aantal abonnementen aanzienlijk gestegen.

Resultaten

Aan het woord

Icoon quote

INFO heeft alles uit de kast gehaald om ons nieuwe digitale platform precies zo te maken als wij het wilden en ervoor te zorgen dat het uitstekend werkte. Ik ben er zeker van dat wij de komende jaren trouwe en blije klanten zullen blijven.

Voetbal International

Uitgelicht

1
VI is nu consequent de eerste bij het publiceren van nieuws en wedstrijdverslagen
35
meer page views van PRO content
10000
VI PRO abonnees

Jouw projectonze volgende uitdaging?

Jann de Waal
CEO

"linkedin

+31 (0)20 530 9100
jann@info.nl

Neem contact op
                 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand artikelen en blogs over innovatie en onze podcast.

Stay up to date

Sign up to receive valuable insights to accelerate your business through innovation.