Wij maken digitale producten om van te houden

Info.nl is een creatief technologiebureau dat relevante digitale producten maakt. Wij houden ervan om met vooruitstrevende bedrijven te werken die actief op zoek zijn naar de volgende stap. Samen creëren wij digitale producten om van te houden, zowel vandaag als in een toekomst waar alles mogelijk is. Bekijk onze recente cases en raak geïnspireerd door wat wij voor je kunnen doen!

Samenwerken in teams

Wij worden gedreven door design, technologie en jouw vakgebied. Met ons als partner, lever je betere diensten voor je eindgebruiker en pak je de koppositie in de dynamische digitale wereld. Onze teams combineren de beste methodes in agile productontwerp en -ontwikkeling, waarbij de gebruiker centraal staat bij elke beslissing.

  • Info.nl team in action
  • Info.nl team in action

Ben jij onze nieuwe Senior UX Designer?

Info.nl zoekt een Senior UX designer voor één van onze single client teams. Zij werken aan een portfolio met producten rondom smart mobility. Jij bent een designer met een achtergrond in digital interaction design of service design en je hebt ervaring met het werken in agile software development. Jij werkt aan het ontwikkelen van een product van concept fase tot delivery, het vormgeven van een ervaring voor gebruikers dat bedrijfswaarde levert voor onze klant.