Wij maken digitale producten om van te houden

Info.nl is een creatief technologiebureau dat relevante digitale producten maakt. Wij houden ervan om met vooruitstrevende bedrijven te werken die actief op zoek zijn naar de volgende stap. Samen creëren wij digitale producten om van te houden, zowel vandaag als in een toekomst waar alles mogelijk is. Bekijk onze recente cases en raak geïnspireerd door wat wij voor je kunnen doen!

Samenwerken in teams

Wij raken gemotiveerd door ontwerp, technologie en jouw business. Als partner zorgen we ervoor dat je een leider bent in de snel veranderende digitale economie en betere diensten aan je klanten kunt bieden. Onze autonome, multidisciplinaire teams worden aangepast aan jouw situatie en maken het mogelijk om snel te experimenteren. Samen verbeteren wij continu de digitale producten en diensten gebaseerd op de inzichten van gebruikers.

  • Info.nl team in action
  • Info.nl team in action

Ben jij onze nieuwe Java developer?

Info.nl groeit en is op zoek naar software engineers. Binnenkort starten we met een nieuw en omvangrijk project waarvoor we op dit moment een geheel nieuw team aan het vormen zijn. Daarnaast zoeken we versterking voor een aantal bestaande teams. Juist in de bestaande teams kunnen startende software engineers veel leren.