Visie op Mobiliteit:
Op weg naar 2050

Livecast heeft inmiddels plaatsgevonden

+6
INFOStudio - INFO office

INFOStudio Livecast: Visie op Mobiliteit 2050

Op donderdag 25 juni van 11:00 – 12:00 uur lanceerden we het onderzoeksrapport ‘Visie op Mobiliteit: Op naar 2050’ samen met een aantal toonaangevende spelers in mobiliteit waaronder Joost van der Made (Mobiliteitsstrateeg bij NS), Tarik Fawzi (Co-founder bij Hely) en Ronald de Jong (Teammanager Mobiliteit en Verkeersveiligheid bij ANWB).

Bekijk de recording van de livecast hieronder

"Mobiliteit is vervlochten met alles wat we doen en daarmee zowel een graadmeter als een bepalende factor voor onze toekomst."

Iskander Smit (INFO en TUDelft)

Onderzoeksrapport:
Visie op mobiliteit in 2050

Mobiliteit is een veelomvattend onderwerp, niet eenvoudig te overzien of te voorspellen. Om aan de juiste oplossingen te werken is het belangrijk om te begrijpen hoe mobiliteit zich zal ontwikkelen richting 2050. Om die reden besloten we om 11 experts van marktpartijen, de overheid en academici te vragen naar hun visie op toekomstige mobiliteit. Je zult ontdekken dat er geen eenduidig antwoord is op de vraag hoe mobiliteit er in 2050 uit ziet. Deze publicatie is dan ook geen exacte wetenschap, maar stof tot nadenken en inzichten om in beweging te komen.

Lancering van het onderzoeksrapport is tijdens de Livecast op 25 juni 2020.

INFO Emerce100 2020

Over INFO

Wij zijn INFO. We helpen organisaties groeien door innovatie, sinds 1994. Met een holistische aanpak, omdat we geloven dat innoveren alleen slaagt als je inzoomt op verschillende niveaus. Dit betekent dat we je innovatievisie en roadmap helpen definiëren (advisory), digitale producten en diensten ontwerpen (strategy) en hoogwaardige maatwerkoplossingen bouwen (delivery). Zo leveren we precies wat je nodig hebt om vooruit te komen. Of je nu een nieuwe markt in stapt, of juist midden in een druk speelveld staat.