Labs goes SXSW 2016!

07 March 2016

This article is only available in Dutch

Voor het vierde jaar op rij zal ik naar SXSW gaan. Dit jaar mag ik een workshop geven over design met haptische interactie.

 

Omdat een workshop geven intensief is, zal ook René Samsen van Info.nl mee gaan om de workshop te begeleiden. René is een van onze jonge getalenteerde creatieve technologen. Naast de workshop zullen we ook aanwezig zijn bij de Amsterdam Startup Launchpad waar we hopelijk in contact komen met startups die Europa willen verkennen en advies zoeken bij een ervaren Nederlands digitaal bureau dat al jarenlang vaak partner is bij startups. Daarom gaat onze business developer Won van Kalsbeek mee.

De workshop zal op maandag 14 maart om 15:30 plaatsvinden in JW Marriot Salon B en duurt 2 uur. In de workshop zullen wij de inzichten van het onderzoek naar ‘mediated affected touch’ van Gijs Huisman presenteren. Naast natuurlijk ons eigen enthousiasme over deze nieuwe ervaringen en interactie met digitale informatie.

René en ik nemen veel voorbeelden mee waarmee tijdens de workshop geëxperimenteerd kan worden. We hopen daarmee een interactieve en leuke workshop neer te zeten.

Want to know more