Info.nl stijgt naar de tweede plek van de beste internetbureaus van Nederland

14 December 2017

Jaarlijks onderzoekt zakenblad Management Team de kwaliteit en populariteit van digitale dienstverleners. De resultaten van dit jaar zijn samengevat in de MT1000. Info.nl wordt beloond met een tweede plek in de categorie internetbureaus. Daarmee is de prestatie van 2016, waar info.nl als zevende uit de bus kwam, enorm verbeterd.

Gebaseerd op ervaringen, niet slechts reputaties

In totaal beoordeelden 2.592 zakelijke beslissers alleen dienstverleners waar zij in de laatste drie jaar zakelijk contact mee hadden, konden zij beoordelen. De MT1000 is dus gebaseerd op ervaringen, niet slechts op reputaties.

MT1000 onderzoek
MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke diensten in Nederland. Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners op de Nederlandse markt. Dit jaar zijn deze drie ranglijsten (MT Digital, MT Finance en MT100) voor het eerst samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000. MT1000 wordt uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation. Bekijk de volledige MT1000 ranglijst in de categorie ''Internetbureaus''.

3x 5 sterren voor info.nl

De dienstverleners werden ook gewaardeerd ten aanzien van drie inhoudelijke aspecten:

  • klantgerichtheid
  • productleiderschap
  • en de kwaliteit van de uitvoering.

Hierbij konden ze 1 tot 5 sterren krijgen. info.nl heeft een fantastische notering van maximaal aantal sterren behaald op alle drie de aspecten!

MT1000 - Internetbureaus, scrore per aspect

Wij zijn ontzettend trots op deze positie. Dit voelt als een beloning voor de intensieve samenwerking met onze klanten. Dat klanten zo positief over ons zijn, motiveert ons nog meer om volgend jaar nog beter te presteren.
Remmert Stipdonk, Managing director info.nl