Voetbal International klaar voor de toekomst met nieuw content platform

02 May 2017

Dankzij een intensieve samenwerking met info.nl, lanceert Voetbal International (VI) haar compleet nieuwe content platform. Het platform is opnieuw gebouwd en voorzien van tal van functies op het gebied van data, profiling, branded content én het vormt de bron voor de vernieuwde apps.

Voetbal International platform: digitaal weer koploper

De voetballiefhebber ervaart een visueel aantrekkelijk platform met kwalitatief nieuws, live coverage van wedstrijden, tal van statistieken en mooie longreads. Op het gebied van contentmanagement is veel aandacht besteed aan de workflow voor de redactie. Breaking news kan in een flits naar buiten worden gebracht. Onderdeel van de website is de nieuwe digitale abonnementsdienst VI PRO; dé online omgeving waarbij men toegang heeft tot verhalen uit het tijdschrift, aangevuld met exclusieve content, zowel geschreven als in de vorm van video.

Michel de Nooijer, Product- & Business Development Manager van VI:

"Voetbal International is klaar voor de toekomst, resultaat van een prima samenwerking tussen ons team en info.nl."

Voor de bezoekers van de website geldt dat (nieuws)berichten sneller online staan, notificaties eerder ontvangen worden en er de mogelijkheid is om ''Mijn VI'' in te richten naar persoonlijke voorkeur en interesse.

Content platform vi.nl

Remmert Stipdonk, Managing director info.nl:

"Met het nieuwe content platform heeft VI de flexibiliteit om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, maar vooral om nu relevant en snel voetbalnieuws bij de liefhebbers te brengen. Door het CMS te behandelen als een content engine, een machine die soepel, veilig en met hoge snelheid werkt, kunnen we de redactie echt het middel geven dat ze nodig hebben als nieuwsplatform.''

Deep dive in vi.nl

Donderdagmiddag, 11 mei geven Marcel Boer (Agile coach info.nl) en Mathijs Kraai (Product owner VI) een deep dive in vi.nl tijdens Digital Experience Day Amsterdam. Kom op 11 mei naar het Volkshotel een laat je inspireren door de exclusieve behind-the-scenes inzichten en de mogelijkheden van Magnolia CMS.

Meer weten? Neem contact op