Wij werken graag met vooruitstrevende klanten

Info.nl ontwikkelt oplossingen voor complexe digitale vraagstukken. En versimpelt ze tot innovatieve, gebruiksvriendelijke online-ervaringen. Zodat het digitale eindproduct intuïtief en behapbaar is voor producent én consument.

Wij werken graag met vooruitstrevende bedrijven die actief op zoek zijn naar de volgende stap. Dit is ook van toepassing op bedrijven die bestaande producten willen verbeteren in antwoord op nieuwe kansen of behoeften in de markt.

Wij werken in agile teams

Onze zelforganiserende teams dienen als partners binnen de agile productontwikkeling waarmee onze klanten in staat worden gesteld om nieuwe technieken te gebruiken. Tegelijkertijd biedt dit een andere manier van denken over het bedrijfsproces. Wij bieden deskundigheid op de kerngebieden van agile productontwikkeling en digitale transformatie.

Wij kennen een succesvolle geschiedenis met klanten als Greenwheels, BVA Auctions, Voetbal International, T-Mobile, NS, Graydon, Adyen en vele anderen.

Design thinking & business value

Wij vinden dat het ontwerp verder gaat dan een mooie buitenkant en dat de echte waarde in het juiste gebruik van design thinking ligt. Hiermee kan de business value worden vergroot en krijgt men beter begrip van de gebruikers. Uiteindelijk zal inzicht op experimentele basis u helpen om de juiste beslissingen te nemen en te investeren in het productontwikkelingsproces.

Dankzij de enthousiaste betrokkenheid en volledige toewijding van het Info.nl team, zijn wij erin geslaagd om onze online ambities waar te maken.
Alexander Pluim, CTO BVA Auctions

Leer ons team kennen

Wij vormen een groep veelzijdige en gepassioneerde specialisten, van strategen en ontwerpers, tot engineers en agile projectmanagers. Het is deze passie die elk uniek project dat wij voltooien aanjaagt, of het nu groot of klein is.

  • Info.nl team
  • Info.nl team
  • Info.nl team

Een aantal van onze klanten

Awards en erkenning