Werken bij Info.nl

Info.nl is altijd op zoek naar mensen met een bijzondere liefde voor het web. Ontdek hier alles over werken bij Info.nl en bekijk de openstaande vacatures.

Bekijk onze vacatures

Persoonlijke ontwikkeling

Info.nl is een innovatieve kennisorganisatie. Er werken professionals die zich onderscheiden door hun vakkennis en ervaring op het gebied van online dienstverlening. Info.nl hecht dan ook veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je leert hoofdzakelijk ‘on the job’ maar daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om je kennis verder uit te breiden.

Teams, Guilds en Hacktime

Bij Info.nl werken we in klantgerichte teams. Sommige klanten hebben een eigen team, andere teams zijn gekoppeld aan een type dienstverlening. Hecht bouwen aan de oplossing in nauwe samenwerking met onze klanten is essentieel. Het gaat om meer dan het opleveren van een website, je bent echt betrokken. De teams hebben een verschillende grootte, afhankelijk van het profiel.

Het team is de kern van het succes van het platform. Dat betekent een team dat nauw samenwerkt met de klant en een team dat zelfstandig kan werken en beslissingen nemen. Goede mensen bepalen de kwaliteit van het werk, de kwalititeit van het team laat het werk boven zichzelf uitstijgen. Het perfecte team brengt de context van het bureau mee in business van de klant.

Naast de teams kennen we Guilds om aan de ontwikkeling van een discipline te werken. Info.nl stimuleert kennisontwikkeling via certificering, seminars en congressen, trainingen en individuele coaching. Regelmatig organiseren we workshops, thema-avonden en kennissessies waarin iemand van ons iets vertelt over een specifiek onderwerp. Zo weet je waar anderen zich mee bezighouden en wordt op die manier de deskundigheid van iedereen vergroot. Uiteraard houden we alle mogelijke vakliteratuur bij of schrijven we zelf iets op onze eigen blog.

Via onze hacktime garanderen we dat we verder kijken dan het project van nu. Iedereen heeft tijd om te besteden aan het uitzoeken van de laatste technologie, een nieuwe tool of gewoon te experimenteren met de Glass. Dit is uiteraard sterk verbonden aan de activiteiten van Labs. We organiseren regelmatig interne hackdays, want samen klooien is toch vaak leuker.

Flexibiliteit

Info.nl biedt je de mogelijkheid om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Flexibele werktijden, verschillende verlofregelingen, de mogelijkheid om parttime te werken en “tijd-voor-tijd regeling” zijn hier een voorbeeld van. En niet te vergeten: 30 vakantiedagen per jaar.

Met liefde

Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn de tafels gedekt voor een heerlijke, uitgebreide lunch in onze eigen kantine. Warme broodjes, salades, soep, vers fruit en elke dag wat anders. Alles met liefde verzorgd.

En verder

Vanzelfsprekend werk je voor een goed salaris, dat meer dan marktconform is voor onze branche. Je salarisgroei is afhankelijk van je individuele prestaties. Je ontwikkeling wordt jaarlijks beoordeeld aan de hand van competenties en persoonlijke doelstellingen.

  • 8% vakantiegeld
  • “Levenslooptoeslag” ter hoogte van 2,5% bruto per maand.
  • Reiskostenvergoeding
  • Premievrij pensioen. Info.nl betaalt hiervoor de premie, er is geen verplichte eigen bijdrage
  • Mobiele telefoon en laptop afhankelijk van je functie

Freelancers & open sollicitaties

Lijkt het je leuk om met ons samen te werken?