De gouden combinatie

We combineren design, data en technologie om de juiste digitale oplossing te realiseren

Onze aanpak

3 ingrediënten om succesvolle digitale producten te ontwikkelen

  1. Track 0: Understand & Design
  2. Track 1 en verder: Implement
  3. Scope Governance: Grip op het proces
Track 0Track 1Scope governance

Track 0: Understand & Design

Understand Design Implement Implement Implement

Track 0

Waarom

Onderzoek is ons startpunt

Een sterk digitaal ontwerp start met grondig onderzoek. Door jouw wereld en die van je gebruikers te begrijpen, ontdekken we onvervulde behoeftes en nieuwe kansen om jouw business probleem op te lossen. Daarom starten we elke uitdaging met het stellen van een heleboel vragen: we noemen dit Track 0.

Hoe

Inzicht en vooruitzicht

We creëren inzicht in hoe jouw uitdaging zich verhoudt tot je bedrijfsdoelstellingen, technologie en natuurlijk: je gebruikers. Dit helpt ons om kansen bloot te leggen en inzicht te krijgen in eventuele risico’s die zich kunnen voordoen tijdens development. We geven workshops, praten met je gebruikers en analyseren data totdat we een volledig beeld hebben gevormd van de uitdaging.

Resultaat

Gedeelde visie en gevalideerd design

Het resultaat van Track 0 is een gedeelde visie op product-, technologie- en samenwerkingsniveau. Na Track 0 kunnen we een nauwkeurige tijdlijn en scope bepalen wat resulteert in een product backlog, toekomstige roadmap en een referentiebudget voor het implementeren van jouw digitale oplossing. We eindigen Track 0 met een gevalideerd design, klaar voor implementatie.

Het creëren van een gedeelde visie op product, technologie en samenwerking is hoe we het Minimal Viable Product en de roadmap definiëren

Visie op product

Het begrijpen van de business waarde en gebruikersbehoefte van het platform

Visie op technologie

Het in kaart brengen van de architectuur en het creëren van een duidelijk development proces

Visie op samenwerking

Het afstemmen van onze manier van samenwerken en het scrumproces

Track 1: Implementatie

Understand Design Implement 1 Implement Implement

Track 1

Waarom

Agile Product Development

Omdat innovatie onze core business is en wij jouw business innovation partner zijn, verwachten we dat dingen continu veranderen. Door Scrum in te zetten, zijn we in staat om deze veranderingen te omarmen en ze om te zetten in kansen voor verbetering. Onze agile manier van werken zorgt voor een snelle levering van business waarde en verkleint risico’s.

Hoe

Betrokken Scrum team

Met een duidelijke visie op het product, technologie en onze samenwerking gaan we de implementatiefase in. In sprints van twee weken levert jouw Scrum team een werkend product op. Het team is zelfsturend en toegewijd om het juiste product, op de beste manier te ontwikkelen. Om jouw doelstellingen zo effectief mogelijk te behalen, lever jij, als klant, een Product Owner met mandaat. Dit zorgt ervoor dat we de juiste prioriteiten stellen en snel functionaliteiten bouwen die écht waarde toevoegen voor jouw klanten.

Resultaat

Minimum Viable Product

Het resultaat van Track 1 is de eerste versie van jouw digitale oplossing: het Minimum Viable Product (MVP). Op basis van gebruikerstests beslissen we hoe we verder gaan optimaliseren in de volgende tracks. Samen werken we toe naar een schaalbare en toekomstbestendige digitale oplossing.

Launch and learn

Natuurlijk stopt onze samenwerking niet na track 1. Als jouw Business Innovation Partner werken we continu aan de optimalisatie van jouw digitale product of dienst. Daarnaast helpen we je graag om nieuwe uitdagingen te identificeren en jouw innovatievisie en roadmap te definiëren (Advisory) en nieuwe digitale producten en diensten te ontwerpen (Strategy).

Een funky, dynamisch bedrijf om mee samen te werken. Je wordt met open armen ontvangen en soepel door hun agile manier van werken heen geleid, zodat je snel aan de slag kan. Ze duiken in jouw aanbod van producten en diensten, en komen snel tot de kern van jouw toegevoegde waarde. Ze nemen product development zeer serieus en maken graag mooie dingen. Als je op zoek bent naar een toegewijd development team dat kwalitatief hoogstaande en creatieve producten oplevert, dan ben je hier aan het juiste adres!

Jon Tarry, Programmamanager NS

Samenwerken met INFO betekent dat jouw productwensen centraal komen te staan. Het hele proces voor de ontwikkeling van onze nieuwe app voor De Muziekwedstrijd werd heel transparant vormgegeven, zowel qua inhoud als qua communicatieproces en financiële kaders. Met wederzijds commitment stond er binnen een zeer korte periode een prachtig nieuw product dat robuust is en ons een platform voor de toekomst geeft.

Alexander Buskermolen, Directeur Prinses Christina Concours

De filosofie van INFO om agile producten te ontwikkelen sluit naadloos aan bij onze visie om oplossingen snel te realiseren terwijl de klant ons doorlopend van input voorziet.

Richard Ates, Director of Product Development

Scope governance: Grip op het proces

Waarom

Continu in controle

Om risico’s te verminderen en de voorspelbaarheid van het project te vergroten, evalueren we de voortgang met wat wij “Scope Governance” noemen. Dit helpt onze klanten om weloverwogen beslissingen te nemen en zorgt ervoor dat zij continu ‘in control’ zijn tijdens de productontwikkeling.

Hoe

Scope, budget en timing in balans

Zodra we zijn begonnen met development vormen we een Scope Governance Board om na elke sprint de voortgang te monitoren met een checkpoint. We zoeken continu naar de juiste balans tussen scope, budget en timing. Dankzij deze Scope Governance bijeenkomsten beheersen we de volledige track.

Resultaat

Geen onaangename verrassingen

Dankzij Scope Governance ontwikkelen we hoogwaardige digitale producten en diensten binnen budget, op tijd en binnen de juiste scope.

 

Bekijk de video om Scope Governance in Agile Product Development nog beter te begrijpen.

Waarom samenwerken met INFO?

Volledig Agile

We zijn volledig Agile en werken in toegewijde Scrum klantteams. We werken niet voor jou, maar met jou – als Product Owner in ons team

We care

Ons team van 80+ experts is groot genoeg voor elke uitdaging, maar biedt altijd dezelfde aandacht – big enough to cope, small enough to care

We zijn explorers

Innovatie zit in ons DNA. Wij blijven graag ontdekken en zijn goed in dingen voor het eerst doen

Technologie-agnostisch

We zijn technologie-agnostisch, vastbesloten om de juiste digitale maatwerkoplossing te vinden waarbij we gebruik maken van onze jarenlange ervaring met bewezen technologie

Ervaren team

We zetten niet zomaar specialisten bij elkaar en noemen het een team. Onze Scrum teams blijven langer bij elkaar, zijn goed op elkaar ingespeeld en zeer ervaren

Succesvolle digitale producten

We leveren al 25 jaar succesvolle digitale producten. Bekijk ons werk voor klanten zoals Graydon en Adyen

Jann de Waal
Founder

"linkedin
+31 (0)20 530 9100

Jouw projectonze volgende uitdaging?

Neem contact op