Office Manager

By 15 augustus 2019Geen categorie

Wij zoeken een Office Manager

INFO ontwikkelt oplossingen voor complexe digitale vraagstukken. En versimpelt ze tot innovatieve, gebruiksvriendelijke online-ervaringen. Zodat het digitale eindproduct intuïtief en behapbaar is voor producent én consument. Om dat te realiseren, werken we het liefst voor vooruitstrevende bedrijven die actief op zoek zijn om een volgende stap te nemen in hun digitale transformatie.

Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam.

 

INFO zoekt voor tijdelijke invulling een energieke office support collega met sterk gevoel voor gastvrijheid

Office Manager

 

Wat ga je doen

We zoeken naar een collega die zin heeft om voor 2 dagen per week in een duobaan samen met twee office collega’s zich in te zetten voor allerlei klussen binnen ons bedrijf. Het gaat om een tijdelijke aanstelling.

Je bent eerste aanspreekpunt voor al onze bezoekers, klanten en andere relaties, en de steun en toeverlaat binnen ons bureau. Je zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom voelen, maakt lekkere koffie en houdt de keuken en vergaderkamers netjes. Je handelt alle binnenkomende telefoontjes netjes af. Je bent energiek en fit (veel trappen op en af) en niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Je zorgt ervoor dat alles in het bureau op rolletjes loopt en dat er een fijne werkomgeving is voor iedereen.

Je behoudt het overzicht, springt in gaten voordat iemand ze opmerkt en ondersteunt onze klantenteams met uiteenlopende zaken. Daarnaast vind je het leuk om voor onze collega’s twee dagen per week een overheerlijke, gezonde, gevarieerde lunch op tafel te zetten (hier ben je een groot deel van de dag mee bezig) . We staan voor biologisch, gezond en eenvoudig. Je vindt het leuk om ook af en toe iets extra’s te verzinnen voor de lunch, en daarbij aan te sluiten bij de verschillende nationaliteiten binnen ons bureau. Na de lunch zorg je dat alles weer netjes is opgeruimd en schoongemaakt.

Kortom, we zoeken een echte multi-tasker, gastvrouw (of man) en rots in de branding.
Best hard werken dus, maar wel als onderdeel van een heel leuk bedrijf!

Office Manager

 

Wie zoeken we?

  • Je vindt het leuk om te werken in een informele en internationale omgeving en het eerste aanspreekpunt te zijn voor onze klanten en contacten.
  • Je bent niet bang om beslissingen te nemen, je collega’s aan te spreken of om hulp te vragen.
  • Je hanteert de hoogste standaard als het gaat om de kwaliteit van je communicatie en hoe je omgeving er uit ziet. Je bent zorgvuldig, precies, professioneel en je spreekt en schrijft goed Nederlands én Engels.
  • Je vindt het leuk om af en toe iets extra’s te verzinnen voor de lunch, en daarbij aan te sluiten bij alle verschillende nationaliteiten binnen ons bureau.
  • Je bent energiek en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Je werkt gestructureerd, bent representatief en je hebt een servicegerichte houding.
  • Je bent goed in het oplossen van ad-hoc problemen.
  • Je bent beschikbaar voor 16 uur per week (maan- en dinsdag).
  • Flexibel zijn in het werken is een pré.

 

Wij bieden

Naast een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, een premievrij pensioen en flexibele werktijden, bieden wij jou een zelfstandige en gevarieerde functie in een creatieve werkomgeving, waar je alle ruimte krijgt je ideeën ten uitvoer te brengen.

We zijn gevestigd in een mooi pand op steenworp afstand van de gezellige Nieuwmarkt in Amsterdam, en op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam CS. Leuke collega’s, borrels, hacking days, een kantine met een droomlunch, even bijkomen in onze stadstuin en genoeg vrijheid voor een potje poolen of tafeltennis.

 

Reageren?

Mocht je enthousiast zijn geworden na het lezen van onze vacature, stuur dan je CV met motivatie brief. Je krijgt altijd binnen twee dagen reactie. Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Anja Molenaar of Dionne Helmer.

icon
Reiskostenvergoeding

icon
Hulp met verhuizen voor Expats

icon
Premievrij pensioen

icon
Levenslooptoeslag, ter hoogte van 2.5% bruto per maand

icon
8% vakantiegeld & 30 vakantiedagen

icon
Hacktime

icon
Informele borrels

icon
Flexibele werktijden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor meer INFO over ons werk, onze mensen en onze passie.